Gazete Vatan Logo
Futbol Barça'da gündem Rafinha!

Barça'da gündem Rafinha!

Barcelona'da Roma beraberliğinden çok Rafinha'nın sakatlığı konuşuluyor.

Barça'da gündem Rafinha!

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu ilk maçında son şampiyon Barcelona'nın Roma deplasmanında 1-1 berabere kalması İspanyolları sevindirmedi.

Roma'nın aşırı defansif futbolundan şikayet eden Katalanlar yenilen golde de kaleci Ter Stegen'in büyük hatası olduğunu ileri sürdüler.

UEFA'nın getirdiği transfer yasağı nedeni ile dar bir kadro ile sahaya çıkmak zorunda kalan Barça'da dün akşam Rafinha'nın da sakatlığının eklenmesi teknik direktör Luis Enrique'yi kara kara düşündürmeye başladı.

Luis Enrique Rafinha'nın sakatlanarak çıkmasının oyun sistemini bozduğunu ileri sürerek Roma'dan üstün olduklarını ancak bunu skora yansıtamadıklarını söyledi. İspanyol gazeteler ise Barcelona'nın ortaya koyduğu futbolu vasat olarak nitelediler.Rafinha'nın sakatlığını ise ciddi olarak yazan gazeteler bu oyuncunun sezona elveda diyebileceğini savundular.

El Mundo Deportivo gazetesi: " Kötünün iyisi" başlığı altında bu skora da şükretmek gerektiğinin altını çizdi.

Sport gazetesi: "Bir puan ve bir de sakatlık" başlığında Rafinha'nın durumunun ciddi olduğunu ve bu futbolcunun 3 ay sahalardan uzak kalabileceğine işaret etti.

Haberin Devamı

Marca gazetesi: "Barcelona için kötü bir gün" manşetini attı. Gazete Ter Stegen'in 44 metre uzaklıktan yediği golü eleştirerek Rafinha'nın ise sezonu kapatabileceğine dikkat çekti.

As gazetesi: "Florenzi'nin golü Roma'ya ödül verdi" manşetini kullanan gazete 1-1 lik bu skorun Barselona'dan çok Roma'ya yaradığını iddia etti.