Gazete Vatan Logo
Futbol Barça ezdi geçti!

Barça ezdi geçti!

İspanya La Liga'da Barcelona, Celta Vigo'yu 6-1 mağlup etti.

Barça ezdi geçti!

İspanya La Liga’nın 24. haftasında Barcelona sahasında Celta Vigo’yu konuk etti. Camp Nou’da oynanan mücadeleyi Barça 6-1 kazandı.

28. dakikada Messi 7 gollük maçta perdesi açan isim oldu. Celta Vigo’nun 39. dakikada kazandığı penaltıyı İsveçli forvet Guidetti gole çevirerek ilk yarının skorunu 1-1 olarak belirledi.

Bu sezon çok formda olan Luis Suarez ikinci yarıya damgasını vurdu! 69. dakikada Messi’nin asistiyle skoru 2-1 yapan Uruguaylı foret, 75. dakikada bu kez pası Neymar’dan aldı: 3-1.

Dakikalar 82’yi göstediğinde Messi yerde kaldı ve Barcelona penaltı kazandı. Yıllar önce Pires ve Henry’nin deneyip de atamadığı penaltıyı kez Messi-Suarez gole çevirmeyi başardı! Messi topu sağ doğru bıraktı ve arkadan koşan Suarez kendisinin 3. golünü atarak skoru 4-1 yaptı.

84. dakikada Suarez’in şık pasında topu Celta Vigo kalecisi Alvarez’in üstünden aşırtan Rakitic durumu 5-1’e getirdi. Messi’nin açtığı gol perdesini 90. dakikada Neymar kapattı!: 6-1.

Milli futbolcu Arda Turan’ın 78. dakikada Iniesta’nın yerine oyuna dahil olduğu maçtan sonra Barcelona 57 puana yükseldi. Celta Vigo ise 35 puanda kaldı.

Haberin Devamı