Gazete Vatan Logo
İspanya Barcelona'da Quique Setien dönemi!

Barcelona'da Quique Setien dönemi!

İspanya La Liga ekibi Barcelona, Ernesto Valverde'den boşalan teknik direktörlük görevine Quique Setien'in getirildiğini açıkladı.

Barcelona'da Quique Setien dönemi!

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Quique Setien oldu. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, tecrübeli İspanyol teknik adam ile 30 Haziran 2022 yılına kadar anlaşmaya varıldığı belirtildi. Katalan ekibi, İspanya Süper Kupası yarı finalinde Atletico Madrid'e 3-2 kaybettiği maçın ardından Ernesto Valverde ile yollarını ayırdığını açıklamıştı.

EN SON REAL BETİS'İ ÇALIŞTIRDI

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Quique Setien, son olarak İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis'i çalıştırmıştı. 61 yaşındaki teknik adam Betis ile 95 maça çıkmış ve 1,46'lık puan ortalaması yakalamıştı.

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Setien ilk kez konuştu
La Liga'da lider konumda bulunan Barcelona'da Valverde'nin yerine göreve gelen Quique Setien, ilk açıklamalarını yaptı. 61 yaşındaki teknik direktör La Liga, Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupasını kazanmak istediğini de sözlerine ekledi.
Barcelona'nın yeni teknik direktörü Quique Setien, basın toplantısında konuştu. Yeni teknik direktör önemli açıklamalarda bulunurken hedeflerini de açıkladı. Setien, La Liga, Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupasını kazanmak istediğini de sözlerine ekledi.
Barcelonada Quique Setien dönemi
Bugün benim için çok özel bir gün
Setien, "Rüyalarımda bile burada olmayı hayal edemezdim. Bugün benim için çok özel bir gün. Dün köyümde ineklerin yanından yürüyordum, bugün ise dünyanın en iyi futbolcuları ile çalışmak için buradayım. Amacım her şeyi kazanmak olacak. La Liga, Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası. Ben inançlı bir insanım, bir yaşam biçimi belirledim ve böyle devam edeceğim" ifadelerini kullandı.
Valverde bana lider bir takım bıraktığı için ona teşekkür ederim
Setien sözlerine, "Ernesto Valverde'nin çalışmalarına çok değer veriyorum. Onunla temasa geçmeye çalışacağım, çalışmalarında bize iyi gidecek pek çok şey var. Bana La Liga'nın lideri bir takım bıraktığı için ona teşekkür etmek istiyorum" devam etti.
Dünyanın en iyi oyuncusu Messi
Setien, "Dünyanın en iyi oyuncusu Messi ile çalışacağım. Hala ne deneyimleyeceğim tam olarak farkında değilim. Oyun sisteminden daha önemli şey oyun felsefedir. Belki bazen 4-3-3'de değişiklik yapabiliriz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı