Gazete Vatan Logo
İspanya Barcelona Emre Demir'i transfer edecek!

Barcelona Emre Demir'i transfer edecek!

Mart ayında dünya devi Barcelona'nın daveti üzerine İspanya'ya giden ve 7 gün denemeye alınan Kayserisporlu Emre Demir, ilk açıklamasını yaptı.

Barcelona Emre Demir'i transfer edecek!

Kayserispor'un 12 yaşındaki genç yeteneği Emre Demir, Barcelona'dan aldığı teklif üzerine genç takım ile antrenmanlara çıkmak üzere İspanya'ya gitmişti. Geçtiğimiz hafta Kayseri'ye dönen genç yıldız Barcelona'nın antrenörleri tarafından tam not aldı. Emre Demir iki kulübün anlaşması dumunda yaz transfer döneminde La Masia'nın yolunu tutacak.

"İSTİKLAL MARŞI İLE KARŞILADILAR"

Emre Demir, kendisine böyle bir şans tanıyan Barcelona kulübüne teşekkür etti. Emre, "İlk gün beni İstiklal Marşı ile karşıladılar. Böyle bir şey beklemiyordum. Çok duygulandım. Ordaki arkadaşlık ve dostluk ortamı mükemmeldi. Futbol şartları çok iyiydi. Antrenmanları, hocaları ve takım arkadaşlarımın hepsi birbirinden iyiydi. Arda Turan ağabeyim beni çok iyi karşıladı. Uzun süre muhabbet ettik, konuştuk. Benimle ilgili söylediği sözlerden dolayı ona burdan birkez daha teşekkür etmek istiyorum. İnşallah devamı gelecek" dedi.

'BARCELONA İLE GÖRÜŞÜLECEK'

Emre Demir'in babası Hayrettin Demir ise, "Barcelona kulübünün kendilerini çok iyi bir şekilde ağırladığını ifade etti. Demir, "Emre Barcelona'ya davet edilen ilk Türk futbolcu. Kayseri forması altından 15 dakika izlediler ve hayran kaldılar. Ardından bizi Barcelona'ya davet ettiler. 7 gün boyunca Barcelona'da kaldık. Yapılan testler ve antrenmanlarda Emre'yi beğendiler. Tam not aldı. Artık iş iki kulübün anlaşmasına ve yasal prosedürlere kaldı. Önümüzdeki hafta Kayserispor'dan bir yönetici Barcelona'ya giderek ordaki yöneticilerle görüşecek" sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

EMRE DEMİR KİMDİR?

Kayserispor formasını giyen Emre Demir, 15 Ocak 2004 tarihinde Mersin'de doğdu. Mersin 1. Amatör Küme takımlarından Kuvayi Milliye'den Kayserispor'a transfer edilen genç futbolcunun filiz lisansı 21 Nisan 2014'te Kayserispor tarafından çıkartıldı. Kayserispor'da henüz 12 yaşında olmasına rağmen zaman zaman tecrübe kazanması için profesyonel takımla idmanlara çıktı.

Kayserispor U14 takımında 10 numara pozisyonunda görev yapan Emre Demir, bu forma altında çıktığı 42 maçta 46 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Akademi Ligi U14 Türkiye Finalleri'nde 4 maça çıkan Emre, bu maçlarda 2 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Ayrıca 3 kez U14 Milli Takım formasını giyen Emre Demir, Katar maçında milli forma ile ilk golünü atmayı başardı.