Gazete Vatan Logo
Sivas Spor Barrales Sivas'a geldi

Barrales Sivas'a geldi

Kırmızı-beyazlı ekip, anlaşmaya vardığı Arjantinli forvet Jeronimo Barrales'i Sivas'a getirdi.

Barrales Sivas'a geldi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, anlaşmaya vardığı Yunanistan Süper Ligi'nin son gol kralı Arjantinli forvet Jeronimo Barrales'i Sivas'a getirdi.

Barrales'i Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nda Sivasspor Kulübü yöneticisi Ekrem Munar karşıladı. Barrales, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Medicana Sivasspor'un ligin ilk haftasında Galatasaray ile oynadığı karşılaşmayı izlediğini ve kırmızı-beyazlı ekibin iyi bir takım olduğunu söyledi.

Medicana Sivasspor'un gol yollarında sıkıntı yaşamayacağını savunan 28 yaşındaki forvet Barrales, Türkiye'de futbolun çok agresif oynandığını ifade ederek, "Çok çalışmak gerekiyor. Geçen sezon grubumuzda bulunan Beşiktaş'a karşı bir maç oynadım. Burada futbola karşı çok güzel bir bakış açısı var ve bu beni heyecanlandırıyor" dedi.

Barrales'in 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Yunanistan Süper Ligi'nde geçen sezon Asteras formasıyla çıktığı 32 maçta 17 gol atan Barrales, gol krallığı unvanını elde etmişti. UEFA Avrupa Ligi'nde geçen sezon Beşiktaş'a karşı 2 maçta forma giyen Barrales, bir de gol kaydetmişti.

Haberin Devamı