Gazete Vatan Logo
Başakşehir Başakşehir-Club Brugge maçı hangi kanalda saat kaçta?

Başakşehir-Club Brugge maçı hangi kanalda saat kaçta?

Medipol Başakşehir 3-3’ün rövanşında Belçika ekibi Club Brugge’u ağırlayacak. Fatih Terim Stadı’nda saat 20.45’teki Başakşehir-Club Brugge maçı hangi kanalda saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Başakşehir-Club Brugge maçı hangi kanalda saat kaçta?

Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu rövanş maçında bugün Belçika ekibi Club Brugge’u konuk edecek. Deplasmanda oynanan ilk maçtan 3-3 gibi avantajlı bir skorla dönen Başakşehir’de hedef, bu avantajı koruyarak, Play-Off turuna yükselmek.

Başakşehir-Club Brugge maçı saat kaçta hangi kanalda?

2 Ağustos Çarşamba günü saat 20.45'de başlayacak karşılaşma A Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

Medipol Başakşehir'in Club Brugge ile oynayacağı rövanş maçını Romanya Futbol Federasyonu'ndan Istvan Kovacs yönetecek.

Başakşehir-Club Brugge muhtemel 11'ler:

Başakşehir: Volkan Caiçara Attamah Epureanu Clichy Emre Mahmut Visca Elia Mossoro Adebayor

Club Brugge: Horvath Engels Palacios Denswil De Bock Mechele Refaelov Vormer Nakamba Vossen Dennis

Başakşehir nasıl tur atlar?

Temsilcimiz ilk maçta rakibiyle 3-3 berabere kalmıştı. 0-0, 1-1, ve 2-2'lik beraberlik durumunda ve her türlü galibiyette Başakşehir turu geçen taraf olacak. Herhangi bir mağlubiyet durumunda ise Başakşehir Avrupa kupalarına veda edecek.

Haberin Devamı

Beraberli bile yetiyor

İlk maçta 3-3 berabere kalan iki takımdan skor üstünlüğünü yakalayan taraf tur atlayacak. 0-0, 1-1, 2-2 gibi skorlarda ise Turuncu-lacivertli temsilcimiz turu geçen taraf olacakken, 3-3’lük skor maçı uzatmalara götürecek. 4-4 ve daha gollü beraberliklerde de turu geçen taraf Belçika temsilcisi Brugge olacak. Club Brugge, geçtiğimiz hafta sonunda başlayan Belçika Ligi’ne iyi bir başlangıç yaptı. Lokeren deplasmanına konuk olan Brugge maçı 4-0 kazanmayı başardı. Mavi-Siyahlı ekibin gollerini Denis (2), Mechele, ve Miric atmıştı.

Hakem Romanya’dan

Başakşehir ile Brugge arasındaki karşılaşmayı Roman Futbol Federasyonu’ndan Istvan Kovacs yönetecek. Istvan Kovacs’ın yardımcılıklarını Vasile Florin Marinescu ve Ovidiu Artene yapacak.

Avcı: Yenerek elemek isteriz

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, turu geçmek istediklerini vurguladı. Avcı “Saygı duyduğumuz, sistemi ve düzeni olan bir takım. Her sene Avrupa kupalarında mücadele ediyorlar. Maçın Türk futbolu ve kulübümüzün gelişimi adına önemini herkes biliyor. Biz de bunun farkındayız. Yarın maçın her anını, teknik, taktik, akıl, cesaret ve coşku olarak doğru yaşayacağımızı düşünüyorum. Öncelikle nasıl olursa olsun elemek istiyoruz. Bunun içinde kazanmak olursa daha da mutlu oluruz. Zihinsel olarak son derece iyiyiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Chedjou ve Egemen yok!

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda bulunan antrenman sahasında teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen son idmanın ilk 15 dakikası basına açık tutuldu. Isınma hareketleri ve koşuyla başlayan idmanın basına kapalı bölümünde ise Club Brugge maçının taktik çalışmasının yapıldığı bildirildi. Antrenmana sakatlıktan yeni çıkan Egemen Korkmaz ile sakatlığı süren Aurelien Chedjou katılmadı. Başka eksik yok.

Leko, Tudor’a danışmış!

Club Brugge Teknik Direktörü Ivan Leko, Başakşehir ile oynayacakları karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Yakın arkadaşı Tudor’la görüştüğünü belirten Leko, “Kendisine nasıl oynamam konusunda danıştım” dedi. Leko, “Avrupa maçlarına özel olarak hazırlanmamız gerekiyor. Moralimiz iyi geldik. Beraberliği de düşüneceğiz ve gol atmayı da düşüneceğiz. Takım yüzde 100 hazır değil” sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

Visca: Bizde fazlası var

İlk maçtaki 3-3’lük skoru düşünmeden müsabakaya çıkmaları gerektiğini vurgulayan Edin Visca, “İlk maçtan güzel bir sonuç aldık. Herkes bunun bir avantaj olduğunu söylüyor. Ne olursa olsun maça 0-0 gibi başlamamız lazım. Karşımızda Avrupa’da deneyimli bir Brugge takımı olacak. Gösterecek daha çok potansiyelimiz var” diye konuştu.