Gazete Vatan Logo
Antalyaspor İtalyan işi

İtalyan işi

Başakşehir, Antalya deplasmanında 87'de oyuna giren İtalyan yıldızı Napoleoni'nin 89'da attığı golle kazandı.

İtalyan işi

GEÇEN hafta Beşiktaş’ı adeta sahadan silen Başakşehir, şampiyonluk yarışındaki rakibinin F.Bahçe ile derbi oynayacağı haftada mutlak 3 puan için Antalya’ya gitti. 30. haftanın açılış gününde ev sahibi Antalya ilk yarıda müthiş bir oyun sergilese de Başakşehir, İtalyan yıldızı Napoleoni’nin golüyle 1-0 kazandı.

5’te Celustka sağdan çok iyi bindirdi. Pasını da içeri çıkardı ancak Eto’o’nun vuruşu yandan auta çıktı. 19’da Antalya atağı yine aynı kanattan gelişti. İçeride Deniz boştu ama Celustka ceza sahasına girer girmez vurmayı tercih etti. Volkan bu şutta da zorlanmadı.

26’DA ise Başakşehir maçtaki ilk önemli pozisyonu buldu. Adebayor önce Charles sonra da Salih’in yanından fırtına gibi geçip Cengiz’e gönderdi. Ancak son haftaların golcü ismi bu kez çok kötü vurup üstten auta attı. 35’te Adebayor ceza sahası dışından gelişine harika bir şut çıkardı, kaleci Ferhat aynı güzellikte kurtardı.

NEFESİ ENSESİNDE

56’DA Visca’nın taşıdığı topta Adebayor, Antalya ağlarını buldu ama bu gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Bu da 2. yarının sonuna kadar yaşanan tek kayda değer pozisyondu.

Haberin Devamı

MAÇIN son dakikasına girmeden önce ise Başakşehir’in golü geldi. 89’da Emre’nin ortasında 87’de oyuna giren Napoleoni mükemmel vurdu ve bu golle Başakşehir 1-0 kazanarak nefesini lider Beşiktaş’ın ensesinde iyice hissettirmeye başladı.