Gazete Vatan Logo
Kayseri Spor Başakşehir'den çok farklı galibiyet

Başakşehir'den çok farklı galibiyet

Spor Toto Süper Lig'in 17. Hafta mücadelesinde Lider Medipol Başakşehir, Kayserispor'u konuk etti.

Başakşehir'den çok farklı galibiyet

Spor Toto Süper Lig'in 17. Hafta mücadelesinde Lider Medipol Başakşehir, Kayserispor'u 5-0 mağlup etti. Maçın 24. dakikasında altı pasın hemen sağ çaprazından Mehmet Batdal, sert bir şut çekti ve topu ağlarla buluşturdu. (1-0) 26. dalikada ceza alanı içinde Ufuk Budak topu Edin Visca'dan kapmaya çalışırken topa eliyle müdahale etti. Maçın hakemi Özgür Yankaya penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Emre Belözoğlu penaltı vuruşunu gole çevirdi. (2-0)

63. dakikada Visca, önündeki boş alanı katettikten sonra kaleci ile karşı karşıya kaldı. Penaltı noktasının hemen solundan şutunu çeken Edin Visca topu ağlarla buluşturdu. (3-0)

84. dakikada Edin Visca ortasını kale ağzına doğru açtı. O noktada savunmada Miladin Stevanovic ters bir dokunuşla topu kendi ağlarına gönderdi. (4-0)

88. dakikada Cengiz Ünder ceza sahası içi sağ çaprazdan şutunu çekiyor ve top ağlarla buluşuyor. (5-0)

Lider Başakşehir bu galibiyetle Beşiktaş ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 4'e çıkardı ve 39 puana yükseldi. Kayserispor ise 12 puanda kaldı.

Haberin Devamı

Başakşehir gelecek hafta Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe'ye konuk olacak. Kayserispor ise Akhisar Belediyespor ile Manisa'da karşılaşacak.