Gazete Vatan Logo
Gençlerbirliği Başakşehir'e Ankara'da soğuk duş!

Başakşehir'e Ankara'da soğuk duş!

Süper Lig'in 6.haftasında Gençlerbirliği evinde ağırladığı Başakşehir'i uzatmalarda bulduğu golle 1-0 mağlup ederek önemli bir üç puanın sahibi oldu.

Başakşehir'e Ankara'da soğuk duş!

SÜPER Lig’in 6. haftasında Medipol Başakşehir, G.Birliği deplasmanında mağlup oldu ve bu sezonki 2. yenilgisini aldı. İlk 5 haftada 1 puan toplayabilen ve son 4 maçını kaybeden Başkent ekibi ise dün galibiyetle tanışmış oldu.
KARŞILAŞMAYA iyi başlayan taraf, konuk ekip Medipol Başakşehir oldu. 13’te Mevlüt topu taşıdı ve ceza sahasına girip vurdu ancak kaleci Hopf başarılıydı.
18 ve 23’te G.Birliği etkili oldu. Buna karşın kaleci Volkan önce Khalili’ye sonra da Zeki’ye gol izni vermedi.
İKİNCİ devrede ise Başakşehir 3 kez Visca ile fırsat yakaladı ama sonuç alamadı. 84’te de Mevlüt’ü durduran isim olan Skuletic, 90+1’de G.Birliği’ne 3 puanı getiren golü kaydetti. Scekic’in yolladığı top Attamah’ın önüne düşmüştü. Ancak Ganalı stoper topu kalecisine bırakmak isteyince araya giren Skuletic’in tek dokunuşu golü getirdi.
TEMPOSU DÜŞÜKTÜ
90 dakika boyunca temposu son derece yetersizdi Başakşehir’in. Geçen hafta Trabzon maçında olduğu gibi özellikle savunmada bireysel hatalar yine çoktu. Böyle olunca da Abdullah Avcı’nın ekibi son 2 haftada 5 puan bırakmış oldu.

Haberin Devamı