Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Elde var yine bir

Elde var yine bir

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, Trabzonspor'u konuk etti.

Elde var yine bir

LİGDE iki beraberlik alan Başakşehir ile Trabzonspor, Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldi.
DENGELİ başlayan mücadele ilk ciddi atak Trabzonspor’dan geldi. 12. dakikada sağ taraftan Constant'ın kullandığı kornerde Medjani kafayı vurdu, top az farka yandan auta gitti. 32'de Papadopoulos’un ceza alanı üzerinden attığı şut kaleci Volkan’da kaldı. Hemen 2 dakika sonrasında Mehmet Ekici’nin etkili şutunu kaleci güçlükle çeldi.
35'te Zeki Yavru’nun sağdan yaptığı orta ile altı pasın içinde topla buluşan Waris topu auta attı ve ilk yarı golsüz sona erdi.
2. devreye hızlı başlayan ev sahibi oldu. 46'da Mossoro ceza alanı içinde Visca ile buluşturdu, o da Onur’un sağından topu filelere gönderdi: 1-0. 59'da kazanılan serbest vuruşta oyuna sonradan giren Cardozo'nun vuruşu direğin dibinden auta gitti.
KARŞILAŞMA 3 DAKİKA DURDU
73'TE ise oyun bir anda gerildi... Sefa'ya yapılan harekete hakem faul vermeyince saha karıştı. Bir Trabzonsporlu taraftar sahaya inerken hakem Halis Özkahya’nın üzerine yürüdü. Taraftarı oyuncular ve güvenlikler durduruken hakeme uzun süre itiraz eden kaleci Onur sarı kart gördü. Sakinleşmeyen Onur’a arkadaşları da eşlik edince maç 3 dakika kadar durdu. Bu arada Özkahya'ya itiraz eden Halilhodzic de maçın hakemi tarafından tribüne gönderildi.
YENİDEN başlayan mücadelede 90+4'te ise Fırtına'nın beraberlik golü geldi. Soldan ceza alanına giren Ferhat'tan topu kapan Uğur, meşin yuvarlağı uzaklaştırmak istedi ancak top yaklaşık 1 metre önündeki Visca'nın açık olan koluna geldi. Hakem Özkahya penaltı noktasını gösterirken atışı kullanan Oscar Cardozo, Trabzon'a 1 puanı getiren isim oldu.

Haberin Devamı