Gazete Vatan Logo
Başakşehir Başakşehir her yerde kazanıyor

Başakşehir her yerde kazanıyor

SÜPER Lig’de geçen sezon son ana kadar Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi veren bu sezon da ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi’nde gruplara yükselme umutlarını play-off’a taşıyan Medipol Başakşehir tüm kulüplere örnek olacak bir performansa imza atıyor.

Başakşehir her yerde kazanıyor

SÜPER Lig’de geçen sezon son ana kadar Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi veren bu sezon da ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi’nde gruplara yükselme umutlarını play-off’a taşıyan Medipol Başakşehir tüm kulüplere örnek olacak bir performansa imza atıyor. Abdullah Avcı yönetiminde Süper Lig’in en dikkat çekici takımlarından biri olan Başakşehir oynadığı futbolun yanı sıra gerek tesisleri gerekse stadı ile parmakla gösterilen bir kulüp durumunda.

ANCAK saha için ve saha dışındaki imrenilecek yanlara ek olarak Göksel Gümüşdağ başkanlığındaki turuncu-lacivertliler transferde adeta ders olarak gösterilecek bir strateji ile birçok önemli futbolcuyla kadrosuna katmayı başardı. Hem de ‘büyük’ kulüplerin aksine astronomik paralar harcamadan...

YILDIZLARI BEDAVA ALDI

GERİDE kalan sezonun en dikkat çeken isimlerinden biri olan genç futbolcusu Cengiz Ünder’i 13.4 milyon Euro net bedelle Roma’ya satan Başakşehir bonuslarla birlikte bu transferden 15 milyon Euro gibi bir rakam kazanacak. Yine Cenk Ahmet Şahin’i 1.3 milyon Euro’ya satan İstanbul temsilcisi sadece Elia ile Kerim Frei için bonservis ödedi. Elia 1.1 milyon Euro’ya gelirken, 1 milyon Euro’ya alınan Kerim için duruma göre 500 bin Euro da bonus ödenecek.

Haberin Devamı

BAŞTA M.City’den alınan Clichy olmak üzere Gökhan İnler, Mevlüt, Chedjou, Mert Günok, Tunay ve Da Costa ise bonservis ödenmeden kulübe kazandırıldı.