Gazete Vatan Logo
Başakşehir Başakşehir'den Essien açıklaması

Başakşehir'den Essien açıklaması

İstanbul Başakşehir Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Saral, Michael Essien iddialarına cevap verdi.

Başakşehir'den Essien açıklaması

İstanbul Başakşehir Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Saral, AC Milan'dan Micheal Essien'in transfer edileceği yönünde iddialara kendilerinin bile inandığını söyledi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Saral, ''Adı üstünde iddia. Ama taraftarımızı çok heyecanlandırdı. Sosyal medyada çok sayıda mesaj alıyoruz. Essien'le hiç bir bağlantımız olmadı. Ne teknik direktörümüz ne de yönetimimizin böyle bir düşüncesi yok. Gönül isterdi ki böylesi önemli ve kariyerli bir futbolcuyu kadromuzda görelim. Ama bu konuda her hangi bir çalışmamız yok. Bir yabancı ve iki yerli oyuncu alabiliriz. Kesin değil. Görüşmelerimiz devam ediyor. Genç oyuncuları kadromuza katacağız'' dedi.

GALATASARAY'DAN SADECE VEYSEL SARI'YI İSTEDİK

Galatasaray'dan Engin Baytar, Aydın Yılmaz ya da Gökhan Zan'ın gündemlerine gelmediğini belirten Saral, ''Biz sadece Veysel Sarı'yı istedik. Menajerleriyle görüştük. Anlaşamadık'' dedi.

BEŞİKTAŞ'A STADI VERECEĞİZ

Beşiktaş'a ligin ikinci yarısında 1 ya da iki maç için Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın kapılarını açacaklarını belirten Mustafa Saral, ''Başkanımız Göksel Gümüşdağ ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman görüşüyorlar. İki maç için Beşiktaş'a sahamızı vermemiz gündemde. Zeminin durumu önemli. Bu konuda bir bakım çalışması yapıyoruz. Bu duruma göre stadı Beşiktaş'a hangi tarihlerde vereceğimizi karar bağlayacağız'' diye konuştu.

Haberin Devamı