Gazete Vatan Logo
Başakşehir Başakşehir'in sezon hedefi

Başakşehir'in sezon hedefi

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, 2015-2016 futbol sezonunda ligde ilk 6 sıra içinde olmayı hedeflediklerini söyledi.

Başakşehir'in sezon hedefi

Profesyonel Futbolcular Derneği'nin Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlediği ödül töreni öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Gümüşdağ, yeni futbol sezonunun centilmence ve fair-play'e uyumlu geçmesi dileğinde bulunarak, "İnşallah dostça, kardeşçe güzel bir sezon olur. Tüm kulüpler de bu dilek ve arzu içinde sahaya çıkacak. Futbolu özledik" dedi.

Bir yaşında bir kulüp olduklarını kaydeden Gümüşdağ, "Önümüzdeki sezon da ligde ilk 6'nın içinde olmayı hedefliyoruz. Tabii futbolun da gerçekleri var. Şampiyon olan bir sonraki sezon ligi dördüncü veya beşinci bitirebiliyor" diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde AZ Alkmaar ile deplasmanda oynadıkları maçta, karşılaşmanın hakeminin hatalı kararı sonrası hem 10 kişi kaldıklarını hem de penaltı golüyle geriye düştüklerini belirten Gümüşdağ, "Çok iyi başladığımız bir maçta, 13. dakikada hakemin çok kötü bir hatası sonrası kırmızı kart ve penaltıyla bütün oyun kurgusu bozuldu. Bu bizi etkiledi, ama buna rağmen daha iyi bir netice olabilirdi" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Göksel Gümüşdağ, rövanş maçında da golü kalelerinde erken görünce takımın demoralize olduğunu vurgulayarak, "Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde serüven çok kısa sürdü. UEFA Avrupa Ligi macerasını biraz daha yukarı taşımak istiyoruz" ifadelerini kullandı.