Gazete Vatan Logo
Başakşehir Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi belli oldu!

Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda temsilcimiz Başakşehir'in rakibi Portekiz ekibi Sporting Lizbon oldu. Sportinn Lizbon'un şüphesiz en güçlü silahı Portekizli orta saha Bruno Fernandes olacak.

Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu zirvede tamamlayarak adını son 32'ye adını yazdıran Medipol Başakşehir'in rakibi belli oldu. Kura çekimine seribaşı olarak katılan temsilcimiz Sporting Lizbon ile eşleşti.

İŞTE TÜM EŞLEŞMELER

Wolverhampton - Espanyol
Sporting Lizbon - Başakşehir
Getafe - Ajax
Leverkusen - Porto
Kopenhag - Celtic
Apoel - Basel
Cluj - Sevilla
Olimpiakos - Arsenal
AZ Alkmaar - LASK Linz
Club Brugge - Manchester United
Ludogorets - İnter
E. Frankfurt - Salzburg
Shaktar Donetsk - SL Benfica
Wolfsburg - Malmö
AS Roma - KAA Gent
Glasgow Rangers - Braga
Sporting Lizbon'u tanıyalım: En büyük silahları Bruno Fernandes
Temsilcimiz Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rakibi Sporting Lizbon'da Bruno Fernandes, bu sezonki skorer performansıyla ön plana çıkıyor.Bu sezon ligde 13 maçta topladığı 23 puanla 4. sırada bulunan Sporting Lizbon, lider Benfica'nın 16 puan gerisinde yer alıyor. Lig şampiyonluğunu bir hayli zora sokan Emanuel Ferro ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi'nde sonuna kadar gitmek istiyor.D Grubu'nda oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Portekiz temsilcisi, LASK Linz'in ardından grubunun ikinci sırada tamamlayarak bir üst tura yükselmişti.
EN BÜYÜK SİLAHI BRUNO FERNANDES
Kadrosunda birbirinden yetenekli oyuncular barındıran Sportinn Lizbon'un şüphesiz en güçlü silahı Portekizli orta saha Bruno Fernandes olacak. 60 milyon avroluk piyasa değeriyle özellikle Premier Lig ekiplerinin takibinde olan yetenekli oyuncu, bu sezon Avrupa Ligi'nde forma giydiği 5 maçta 5 gol atıp, 3 de asist yaptı.
Bu sezon toplamda 21 resmi maçta süre alan Bruno Fernandes, takımına sağladığı 12 gol ve 10 asistlik katkıyla Başakşehir için en büyük tehdit olarak göze çarpıyor.Her iki ayağını birden kullanan 25 yaşındaki futbolcu, Okan Buruk ve öğrencilerinin en fazla önlem alması gereken isimlerin başında geliyor.

Haberin Devamı

Başakşehirin UEFA Avrupa Liginde rakibi belli oldu

Haberin Devamı