Gazete Vatan Logo
Konya Spor Avcı iki dakikada avlandı!

Avcı iki dakikada avlandı!

İlk yarısı golsüz geçen maçta perdeyi 77’de Mehmet Batdal açtı. Ancak 2 dakika sonra Bajic skoru 1-1’e getiren golü attı. Evinde 2 puan kaybeden ev sahibinin tek tesellisi averajla da olsa zirveyi kaptırmamak oldu.

Avcı iki dakikada avlandı!

LİGİN 2 iyi takımının maçında 1-1’lik beraberlik ve kısır bir futbol vardı. Bilhassa ilk yarıda, oynamaktan ziyade birbirlerini oynatmamaya dönük anlayışları maçı izlenmez hale getirdi. Mehmet Batdal’ın 26’daki Mossoro ortasına vurduğu net kafa vuruşu ve 45+1’de Visca’nın soldan girerek kaçırdığı pozisyon dışında sıkıcı bir 45 dakika izledik.

2. yarıya Başakşehir damga vurdu. Kanatları çok iyi kullanmakla birlikte orta kaliteleri yerlerdeydi. Serkan Kırıntılı maçta hiçbir kurtarış yapmadı. Yanlardan gelen yüksek toplarda çıkıp çok rahat alabildi geleni gideni. Değişikliklerle çift santrafor ve 4 hücum özellikli kanat oyuncusuyla galibiyete ulaşmaya çalışan ev sahibi, 77’de Mehmet Batdal’ın biraz da şansının yardımıyla bulduğu golle 1-0 öne geçti.

GOLDEN 2 dakika sonra Ömer Ali’nin kişisel becerisiyle sağ taraftan taşıdığı topta, defansın ortaklaşa hatasını Bajic iyi değerlendirdi; maç 1-1’e geldi. Kalan 18 dakikada da Başakşehir, yine sadece ortalarla hücum etmeye çalışsa da etkili olamadı. Kornerler dahil ceza sahasına tam 40 top gönderen ev sahibi eşitliği bozamadı; maç 1-1 bitti. Hakemi, 2 takım hocası da eleştirdi. Maçın en akılda kalan yönlerinden biri de ilk 11’deki 22 oyuncunun 17’sinin yerli oyuncu olmalarıydı.

Haberin Devamı