Gazete Vatan Logo
Başakşehir Başakşehir, zirvede tek başına!

Başakşehir, zirvede tek başına!

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında lider Başakşehir, Ankaragücü'nü deplasmanda 1-0 mağlup etti ve 33 puanla liderliğini sürdürdü. Turuncu-lacivertliler, en yakın rakibi Kasımpaşa'nın 7 puan önünde ilk yarıyı lider kapatmayı garantiledi.

Başakşehir, zirvede tek başına!

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında lider Başakşehir, Ankaragücü'nü deplasmanda 1-0 mağlup etti ve 33 puanla liderliğini sürdürdü.

Turuncu-lacivertlilere galibiyeti getiren golü 8'de Visca attı. Lider Başakşehir, en yakın rakibi Kasımpaşa ile arasındaki puan farkını 7'ye çıkardı.

Ankaragücü ise 20 puanla 10. sırada kaldı.

Maçtan dakikalar:

77' Gelişen MKE Ankaragücü atağında, ceza sahası önünde İlhan Parlak'in pasıyla topla buluşan Kubilay Kanatsızkuş'un vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Mert Günok'ta kaldı.

64' Başakşehir'de tek golün sahibi Visca, ceza sahası yayından çok sert bir şut çekti. Genç kaleci Altay, aynı güzellikle topu çıkardı.

56' Ceza sahası çizgisine yakın bir yerden İrfan Can, sert bir şut çekti. Ankaragücü kalecisi Altay, güçlükle topu kornere çeldi.

Müsabakanın ilk yarısı Başakşehir'in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

27' Visca, Ankaragücü kalesi önünde topla buluştu. Plasesi Altay'da sekti. Bu kez de İrfan Can vurdu, kaleci Altay golü önledi.

24' İrfan Can'ın vuruşunda top, Yalçın'a çarptı, sekip yön değiştiren top, son anda kalecide kaldı.

Haberin Devamı

GOL 8' Başakşehir, aradığı golü Visca ile buldu. İrfan Can'ın ortasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Visca, sert bir şut çıkardı; savunmada Yalçın'a da çarpan top filelerle buluştu:0-1.

6' Başakşehir yine Napoleoni ile gol aradı. Ceza sahası dışında yaptığı vuruşta top, yandan auta gitti.

3' Emre Belözoğlu'nun ortasında Napoleoni topla buluştu; ama şutu üstten auta gitti.

1' Ankaragücü maça hızlı başladı. Kubilay maçın hemen başında ceza sahası dışından sert bir şut gönderdi top üstten auta gitti.