Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Başbakanlık Kupası Hüseyinoğlu’nun!

Başbakanlık Kupası Hüseyinoğlu’nun!

Kemer Country Club, yılın en prestijli binicilik müsabakalarından biri olan ‘Başbakanlık Kupası’na ev sahipliği yaptı

Başbakanlık Kupası Hüseyinoğlu’nun!

TÜRKİYE Binicilik Federasyonu tarafından her yıl ‘Özel Unvan Yarışmaları’ adı altında proglamlanan ve Kemer Country Club’da gerçekleşen Başbakanlık Kupası yarışmaları kapsamında iki gün boyunca sekiz yarışma koşuldu. Türkiye’nin farklı bölgelerinden en iyi binicilerin kıyasıya yarıştığı organizasyon, iki gün boyunca Kemer Country Club ev sahipliğinde izleyicilere ücretsiz yarışma heyecanını yaşattı.

MEDYA sponsorluğunu Milliyet ve Vatan gazetelerinin üstlendiği yarışmalara 170 at ve binici katılırken Başbakanlık Kupası’nı ‘Furiano B’ isimli atıyla İstanbul bölgesinden ferdi yarışan Beysim Hüseyinoğlu kazandı. Biniciler ödüllerini Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Atıf Bülent Bora ve Kemer Country club Genel Müdürür Blagoy Lerga’nın elinden aldı.

Mekana özgü fonksiyonel, estetik ve kalıcı çözümler Aksesuar Group, Kemer Country Club’da binicilik severleri ev dekorasyonunda alternatif ürün gruplarıyla tanıştırdı.

Sağlıkta teknolojinin yeni adresi; Hastane Derindere, organizasyonun sağlık sponsorluğunu üstlendi.
Yarışmaların finalinde tüm biniciler ve binicilik severler Hande Ateş ile önderliğinde istiklal marşını “acapella” seslendirdi.

Haberin Devamı