Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Başbakanlık Kupası’nın sahibi Ömer Çetin

Başbakanlık Kupası’nın sahibi Ömer Çetin

Kemer Country Club’da düzenlenen yılın en prestijli kupasında kazanan Campari K isimli atıyla Ömer Çetin oldu

Başbakanlık Kupası’nın sahibi Ömer Çetin

KEMER Country Club, yine dev bir organizasyonu geride bıraktı. Yılın en prestijli binicilik müsabakalarından biri olan ve Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından her yıl Özel Ünvan Yarışmaları adı altında programlanan Başbakanlık Kupası’ında iki gün boyunca 8 yarışma koşuldu.

TÜRKİYE’NİN farklı bölgelerinden en iyi binicilerin kıyasıya yarıştığı ve yaklaşık 120 atın organizasyon kapalı manejde son yılların en yüksek 145 cm yarışması olarak öne çıkan Başbakanlık Kupası ile son buldu. Kupada Campari K isimli atıyla yarışan Ömer Çetin 1. olurken Oktay Sezek ise Siec Nectar isimli atıyla 2., Siec Zappa isimli atıyla 3. olmayı başardı.

TÜRKİYE’NİN binicilikteki en iyi isimlerini bir araya getiren Başbakanlık Kupası Engel Atlama Yarışmaları’nda biniciler ve davetliler aynı zamanda Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde yer alan Borusan Oto İstinye Jaguar standında Jaguar modellerini yakından görme ve eşsiz sürüş performansını deneyimleme imkanı buldu.

BAŞBAKANLIK Kupası’nın medya sponsorluklarını Kemer Country Club’daki tüm organizasyonlarda olduğu gibi Milliyet&VATAN gazeteleri ile Radyo D üstlendi. Organizasyondaki diğer sponsorlar ise şu şekildeydi: Grup Florence Nightingale Hastaneleri, S.O.S Air, ALB Foreks, Hatko Kauçuk, 1000atli.net ve ve-saire Tasarım Galerisi.

Haberin Devamı