Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Başbakanlık Kupası sahibini buluyor

Başbakanlık Kupası sahibini buluyor

Yılın en prestijli müsabakalarından biri olan Başbakanlık Kupası, Kemer Country Club’ın ev sahipliğinde yarın start alacak

Başbakanlık Kupası sahibini buluyor

KEMER Country Club yine dev bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından her yıl Özel Ünvan Yarışmaları adı altında programlanan Başbakanlık Kupası yarışmaları yarın başlıyor. İki gün boyunca sürecek ve 8 yarışmanın koşulacağı organizasyona İzmir, Ankara, Adana, İstanbul, Bursa, gibi bölgelerden yaklaşık 120 atın katılması bekleniyor.

TÜRKİYE’NİN binicilikteki en iyi isimlerini bir araya getirecek olan Başbakanlık Kupası Engel Atlama Yarışmaları’nda biniciler ve davetliler aynı zamanda Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde yer alan Borusan Oto İstinye Jaguar standında Jaguar modellerini yakından görme ve eşsiz sürüş performansını deneyimleme imkanı bulacaklar.

BAŞBAKANLIK Kupası’nın medya sponsorluklarını Kemer Country Club’daki tüm organizasyonlarda olduğu gibi Milliyet&VATAN gazeteleri ile Radyo D üstlenecek. Organizasyondaki diğer sponsorlar ise şöyle: Grup Florence Nightingale Hastaneleri, S.O.S Air, ALB Foreks, Hatko Kauçuk, 1000atli.net ve ve-saire Tasarım Galerisi.

Haberin Devamı