Gazete Vatan Logo
Futbol Başı dertte

Başı dertte

Batuhan disiplinsizliği yüzünden gidebilir

Başı dertte

Beşiktaş, sezon başında Eskişehirspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Batuhan Karadeniz'i disiplinsiz davranışları nedeniyle takımdan gönderebilir.

Beşiktaş'a geldiği günden beri beklentilerin çok altında kalan Batuhan Karadeniz, topun ağzında.
Yeni Şafak'ın haberine göre; son Gaziantepspor maçında oynadığı futbol ve yaptığı hareketlerle kredisini tüketme aşamasına geldi. Olcay'ın attığı ilk gole sevinmeyen ve oyuna girdikten sonra sahada gezinip duran genç futbolcuya teknik direktör Samet Aybaba'dan sert uyarı geldi. Aybaba, 'Aklını başına topla. Sahada verdiğim hiç bir görevi yerine getirmedin. Bu son şansın' şeklinde ikazda bulundu.

YÖNETİM GÖNDERME KARARI ALDI

Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ve üye Deniz Atalay, Batuhan'ın gönderilmesinden yana tavır aldı. Gece hayatı ve sahada sorumsuz tavırları nedeniyel takıma yararlı olamayacağını ifade eden iki yönetici, bu oyuncunun Ocak ayında takımdan gönderilmesi kararını aldı. Genç oyuncunun son olarak Gaziantep mağlubiyeti sonrasında havalimanında umursamaz tavırları bardağı taşırdığı belirtiliyor.

ALMEIDA: YENİLGİNİN TEK SORUMLUSU SİVOK

Portekizli Almeida, Gaziantepspor mağlubiyetinin faturasını penaltıya neden olan Sivok'a çıkardı. Almeida'nın soyunma odasında, 'Sivok'un ciddiyetsizliği 3 puana neden oldu' demesi ortamı gerdi. Arkadaşlarından özür dileyen Çek stoper ise, 'İstem dışı bir refleksti' şeklinde kendini savunduktan sonra soyunma odasını terk etti.

Haberin Devamı