Gazete Vatan Logo
Futbol Başiktaş'lı Sivok sabırsızlanıyor

Başiktaş'lı Sivok sabırsızlanıyor

Kartal’ın Çek stoperi Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Tamer Kıran’ı arayıp “Sözleşmem bitecek. Ne zaman konuşacağız” dedi. Kıran ise 21 Mayıs tarihini verirken “Trabzon ile anlaştığın doğru mu?” diye sordu

Başiktaş'lı Sivok sabırsızlanıyor

BEŞİKTAŞ’IN sözleşmesi mayıs ayının sonunda bitecek olan Çek defansı Tomas Sivok bir an evvel önünü görmek istiyor... 28 yaşındaki oyuncu Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Tamer Kıran’ı arayıp “Kontratım bitiyor. Ne zaman masaya oturacağız” diye sordu. Kıran ise Sivok’a “Acelemiz yok. Önümüzde çok önemli 4 maç daha var. Bunlar bittikten sonra 21 Mayıs’ta gel konuşalım” yanıtını verdi.

KIRAN ayrıca Sivok’a “Gazetelerde Trabzonspor’la anlaştığın haberleri var. Bunlar doğru mu?” sorusunu yöneltti. Tecrübeli futbolcu ise “Beşiktaş’la görüşmeden kimseyle konuşmam” yanıtını verdi.

ÖTE yandan Sivok’un menajeri Jiri Miler da Radyospor’a yaptığı açıklamada Trabzonspor’dan bir teklif olmadığını belirterken, buna karşın BAE’den 1, İtalya ve İngiltere’den de 2 teklif olduğunu söyledi. Miler ayrıca şu anki sözleşmesinde yıllık ücreti 1.2 milyon Euro olan Sivok’un yeni mukavelede seneliği 1.5 milyon Euro’dan en az 3 senelik anlaşma istediğini de söyledi.