Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Başkan Ali Koç'a şok tepki!

Başkan Ali Koç'a şok tepki!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Antalyaspor'la berabere kalarak lig tarihindeki en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe'de bir taraftar, Başkan Ali Koç'a maç sonunda tepki gösterdi.

Başkan Ali Koç'a şok tepki!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Antalyaspor'la berabere kalarak, lig tarihindeki en kötü ilk yarı performansını sergileyen Fenerbahçe'de bir taraftar, Başkan Ali Koç'a tepki gösterdi.

Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi tribünden takip eden Başkan Ali Koç, maçın bitiş düdüğüyle birlikte stadı terk etti. Sarı-lacivertli bir taraftar ise kötü gidişattan dolayı Koç'a tepki gösterdi.

Koç'un stadı terk ettiği sırada “Başkanım yine otobüsle mi dönecekler?” diye seslenen taraftara polis ekipleri müdahale ederken, Ali Koç bu tepkiye yanıt vermeden devam etti.

Sarı-lacivertli ekip, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 mağlup olmuş, bu hezimetin ardından Başkan Ali Koç, futbolcular ve teknik heyeti cezalandırmış, İstanbul'a otobüsle dönmeleri emrini vermişti.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 17 haftanın ardından 16 puanla 17. sırada yer alıyor.