Gazete Vatan Logo
Futbol Başkan çok sert çıktı!

Başkan çok sert çıktı!

Fikret Orman, “Gün kenetlenme günü, iki maçta taraftar bize destek olsunlar. İstifa çağrısı ile beni yıldıramazlar…” diyerek sert tepki gösterdi

Başkan çok sert çıktı!

Beşiktaş'ta taraftarların tepkileri her geçen gün artarken Başkan Fikret Orman, "Fener'e başkan olsana" tezahüratları için sert konuştu.

Orman, Elazığspor ve G.Birliği maçı öncesinde "Kenetlenelim" derken taraftarlardan destek isteyip "Ancak benim duruşum belli, beni yıldıramazlar. Geçmişte Süleyman Seba, Serdar Bilgili ve Yıldırım Demirören'e yaptıklarını yapmasınlar. Çünkü bu işler bana sökmez. Beni istemiyorlarsa kendi istedikleri tip bir başkan seçsinler" diyerek meydan okudu.

DEV PRİM: 200'ER BİN TL

Takımdan kalan 2 maçta büyük bir coşkulu futbol beklediğini belirten Orman, "Hesap ortada. Bizim Şampiyonlar Ligi'ne direkt gitmemiz lazım. Buna göre transfer politikamız belli olacak. Eğer Dünya yıldızı alacaksak bu başarıyı göstermemiz gerekiyor. Bu nedenle futbolcularımdan ekstra işler bekliyorum" dedi. Orman ve yönetim, Şampiyonlar Ligi primi olarak 200'er bin TL gibi astronomik bir rakamı da gözden çıkardı.