Gazete Vatan Logo
Futbol Başkan'dan Arda Turan açıklaması

Başkan'dan Arda Turan açıklaması

Barcelona Başkanı Bartomeu, Arda Turan ve Aleix Vidal'ın Ocak ayına kadar takımda kalacaklarını belirtti.

Başkan'dan Arda Turan açıklaması

Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'ın durumu netlik kazandı. Katalan ekibinin transfer yasağı nedeniyle ocak ayına kadar burada forma giyemeyecek olan 28 yaşındaki futbolcunun başka bir ekibe kiralık olarak gönderilmesi gündeme gelmiş, en son geçen hafta başkan Bartomeu, kararlarını henüz vermediklerini, bu konuyu teknik ekiple bir araya gelerek görüşeceklerini söylemişti.

Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu bugün ESPN'e bir röportaj verdi ve Arda Turan konusuna açıklık getirdi. Konuyla ilgili durumu netleştirdiklerini ima eden Barça başkanı, "Arda Turan ve Aleix Vidal'ın ocak ayına kadar oynamadan durmaları sorun değil. Sonuçta bu kulüpte olmak bir çok futbolcunun rüyası. Arda da Vidal de buraya isteyerek geldiler" dedi.

Luis Enrique'nin başından beri karşı olduğu oyuncunun kiralanması olayı gerçekleşseydi, Arda'nın altı aylığına Galatasaray'a gönderilmesi gündeme gelebilecekti. Başkan ayrıca yeni sezonda tüm kupalara talip olduklarını da söyledi. Yeni transferlerle daha da güçlendiklerine dikkat çekerek altı kupa istediklerini belirtti.

Haberin Devamı