Gazete Vatan Logo
Galatasaray Başkan, Emre ile Silva'yı onayladı!

Başkan, Emre ile Silva'yı onayladı!

Mustafa Cengiz, Büyükçekmece Şampiyonlar Anıtı'nda taraftarların tezahüratlarına kayıtsız kalmadı.

Başkan, Emre ile Silva'yı onayladı!

Milanlı star ve Alanyasporlu yıldız lehine atılan sloganlar sonrasında gülümseyerek elini göğsüne götüren Cengiz, transferlerde son aşamaya gelindiğini de belgeledi.

HER sene Süper Lig’de şampiyon olan takımın bayrağının çekildiği Büyükçekmece Şampiyonlar Anıtı’na bu yıl da G.Saray’ın bayrağı göndere çekildi. Etkinliğe Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay ve Kaan Kançal ile çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar katıldı.

ORGANİZASYONDA adeta transfer müjdeleri de verildi. Milan’da top koşturan Portekizli Andre Silva ile Alanyaspor’da oynayan Emre Akbaba’nın transfer edilmesi için atılan sloganlara kayıtsız kalmayan Başkan Cengiz önce gülümsedi ardından da elini göğsüne götürdü. Bununla da yetinmeyip tezahüratlarda adı geçen oyuncuları başıyla onaylan sarı-kırmızılıların 1 numarası transferlerde son aşamaya gelindiğini müjdeledi.

‘YAŞASIN G.SARAY’

ÖTE yandan organizasyonla ilgili konuşan Cengiz, şunları söyledi: “Sizin varlığınız ne bir çıkar, ne bir maddiyat karşılığında değil. Gönül ateşi için buradasınız. Süper Lig kurulduğundan beri devamlı dalgalansaydı 21 şampiyonluk ile en çok bayrağı asılan G.Saray olurdu. Rakiplerimize duyduğumuz saygı içinde G.Saray ilklerin ve birinciliklerin takımı olmuştur.”

Haberin Devamı