Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Başkan Fenerbahçe'ye transferi açıkladı

Başkan Fenerbahçe'ye transferi açıkladı

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Sadık Çiftpınar'ın transferi konusunda Fenerbahçe ile anlaştıklarını açıkladı.

Başkan Fenerbahçe'ye transferi açıkladı

Sezon başından bu yana gösterdiği performansla büyük kulüplerin hedefinde olan 26 yaşındaki stoper Sadık Çiftpınar'ın yeni adresi Fenerbahçe oldu. Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, oyuncunun transferi konusunda tarafların prensip anlaşmasına vardığını duyurdu.

Sadık'ın kendileri için önemli bir oyuncu olduğunu dile getiren Gevrek, "Hem oyun anlamında bize sağladığı katkı, hem de karakteri olarak çok değerli bir kardeşimizdi. Taraftarın da bizim de sevdiğimiz bir oyuncu. Bize vermiş olduğu emekler için de teşekkür ederim, Allah yolunu açık etsin. Her Anadolu takımında oynayan oyuncunun hayali de büyük bir takıma gitmektir. Böyle bir teklif geldi, bu oyuncuya kolaylık göstermemiz lazım. Sadık, Fenerbahçe'ye gitmek istiyordu. Biz de iki tarafla da konuştuk, herkesin gönlü olması lazım. Biz kimseyi kırmadan, herkesin gönlünün olduğu şekilde ilerledik. Biz de mutluyuz, Sadık da mutlu" dedi.

"BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE TALİP OLDU, ANLAYIŞI İÇİN ORMAN'A TEŞEKKÜR EDERİM"

Haberin Devamı

Sadık Çiftpınar'a Fenerbahçe'nin yanı sıra Beşiktaş'ın da talip olduğunu söyleyen Adil Gevrek, şöyle konuştu: "İki camia da çok büyük, ikisiyle de ilişkimiz var. Kimseyi kırmadan, kulübün menfaatini düşünmeliyiz. Beşiktaş başkanına da çok teşekkür ederim. Onlar da talipti. Fenerbahçe de aynı şekilde. İki camiaya da anlayışı için teşekkür ediyorum. Özellikle Fikret başkana. Biz profesyoneliz. İki camiayı temsil ediyoruz. Onlar da istiyordu Sadık'ı, çok istediler. Başkan anlayış gösterdi, o anlayış da bizim için önemliydi."