Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Başkan Orman'dan anlamlı ziyaret

Başkan Orman'dan anlamlı ziyaret

SULTANGAZİ'de geçen yıl arkadaşları ile birlikte kaldırımda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun ensesine saplanması sonucu ağır yaralanarak belden aşağısı felç olan lise öğrencisi 18 yaşındaki Ahmet Emre Çavuş'u, koyu taraftarı olduğu Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman ziyaret etti.

Başkan Orman'dan anlamlı ziyaret

Gazi Mahallesi'nde 1 Ağustos akşamı arkadaşları ile kaldırımda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan mermi 3'ücü sınıf öğrencisi Çavuş'un ensesine isabet etti. Kaldırıldığı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde omuriliğinin zedelendiği belirlenen Çavuş'un göğsünün altından itibaren felç olduğu açıklandı.

Yerel bir gazetenin imtiyaz sahibi, 2 çocuk babası Bülent Çavuş ile Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu'na hizmet veren taşeron firmada 'Bakıcı anne' olarak çalışan eşi Zeynep Çavuş, aylarca yoğun bakım servisinin önünden ayrılamayınca işsiz kaldı. Ahmet Emre Çavuş, daha sonra gerektiğinde yoğun bakıma alınabileceği aynı zamanda fizik tedavi uygulanabilen Şişli'deki yıllık faturası 190 bin TL tutan özel bir hastanede ailenin kıt olanakları ile tedavi görmeye başladı.

Bakırköy, Avcılar ve Sultangazi belediyelerinin zaman zaman çeşitli desteklerde bulunduğu fizik tedavi ile sağlığında önemli düzelme kaydedilen koyu Beşiktaş taraftarı Emre Çavuş'a bugünkü Galatasaray derbisi öncesi Başkan Fikret Orman sürpriz ziyaret yaptı. Beşiktaş Kongre üyesi Muhittin Tığlı'nın durumundan söz ettiği Emre Çavuş'u siyah-beyaz formalarla donattığı hasta odasında kulüp yöneticilerinden Avukat Şafak Mahmut Yazıcıoğlu ile birlikte ziyaret eden Başkan Orman, baba Bülent Çavuş, anne Zeynep Çavuş ve liseli gencin kardeşi Efe Çavuş ile yakından ilgilenerek moral verdi. Orman, "Beşiktaş sevgisinin Ahmet Emre'yi eski sağlığına en kısa sürede kavuşturacağına inanıyorum. Onu en kısa sürede asansörümüzün bulunduğu Vodafone Arena'da misafir edeceğiz" derken, iki imzalı forma ve kahve fincanı hediye etti. Ziyaret sırasında sevinci her halinden belli olan Ahmet Emre Çavuş, Başkan Fikret Orman'dan Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolculardan Gökhan Gönül ve Ricardo Quaresma'nın kendisini ziyarete gelmesi halinde çok mutlu olacağını söyledi. Orman, bu isteği ileteceğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı