Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Başkan yeni hoca arıyor

Başkan yeni hoca arıyor

Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli camianın yoğun baskısına dayanamadı.

Başkan yeni hoca arıyor

Sezonun kupasız kapatılması Pereira’nın kredisini sıfırladı. Maliyeti yüzünden Portekizli’yi cepte tutan başkan Yıldırım, bir yandan da teknik direktör bakıyor.

ZİRAAT Türkiye Kupası’nın ardından teknik direktör Vitor Pereira’nın bir yıl daha takımın başında kalacağına dair sinyaller veren başkan Aziz Yıldırım, bu kararından vazgeçmek üzere. Sezonun kupasız kapatılmasının ardından kredisini tamamen tüketen Pereira, camianın gözünden tamamen düştü.

GEÇMİŞ dönemde sezonu lig şampiyonu olarak tamamlayan teknik direktörlerle bile yolları ayıran başkanın sırf UEFA kriterleri yüzünden Portekizli çalıştırıcıya katlanmamasını isteyen kulübün önde gelen isimleri, kan değişiminin kaçınılmaz olduğunu düşünüyor.

KARDEŞİ DEVREDE

BAŞKAN da kendisine yapılan bu baskıya kayıtsız kalmazken, her ihtimale karşılık cepte tuttuğu Vitor Pereira’yla hala bir görüşme gerçekleştirmedi. Elinde gelecek sezon için hazırladığı detaylı raporlarla bekleyen hocaya herhangi bir zaman için randevu vermeyen kulübün 1 numarası, mali tablolar yüzünden hesap kitap yapıyor.

Haberin Devamı

KARDEŞİ Ali Yıldırım’la birlikte yeni teknik direktör arayışlarına başladığı öğrenilen başkanın, mevcut kadroyu çalıştırmaya sıcak bakan, çok fazla transfer istemeyecek isimlere yöneleceği kulüp kaynaklarından sızan bilgiler arasında.