Gazete Vatan Logo
Galatasaray Başkandan bir skandal daha! Beşiktaşlı eşini...

Başkandan bir skandal daha! Beşiktaşlı eşini...

Fenerbahçe'ye derbide 1-0 kaybeden Galatasaray'da tepkilerin odak noktasındaki isim olan Başkan Dursun Özbek, bir başka tepkiyle daha karşı karşıya. Dursun Özbek'in, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Beşiktaşlı olduğunu söylediği eşi Mesude Özbek'i, 3 ay önce Galatasaray kulüp üyesi yaptığı ortaya çıktı.

Başkandan bir skandal daha! Beşiktaşlı eşini...

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına karşın hayal kırıklığı yaşayan ve dün TT Arena'da oynadığı Fenerbahçe derbisinden de 1-0 mağlup ayrılan Galatasaray'da taraftarlar büyük bir üzüntü yaşarken, özellikle başkan Dursun Özbek ve yönetimine sert eleştirilerde bulundu.

2 yıldır şampiyonluk yarışından erken kopan ve geçen yıl, UEFA'dan aldığı ceza nedeniyle Avrupa kupalarına katılamayan Galatasaray, bu yıl da Şampiyonlar Ligi şansını mucizelere bırakırken UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkını da zora soktu.

Uzun süredir Galatasaraylı taraftarların hedefinde olan ve dünkü derbi sonrasında da ağır eleştirilere maruz kalan Dursun Özbek'in Galatasaray camiasında tartışmalara yol açacak bir karar aldığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televiyon kanalında Beşiktaş'ın Olympique Lyon ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçını eşiyle birlikte izlediğini söyleyen Dursun Özbek'in, "Beşiktaş'ın Lyon maçında 2-1 öne geçmesinin ardından maçı 3-1, 4-1 gibi skorlarla kazanacağını düşündüm. Eşim de Beşiktaşlı, maçı da beraber izledik. İstenmeyen bir sonuç çıktı" diyerek Beşiktaş taraftarı olduğunu belirttiği eşi Mesude Özbek'i 3 ay önce Galatasaray Spor Kulübü üyesi yaptığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü'nün 21 Ocak 2017 tarihinde Galatasaray Lisesi'nde yeni üyelere takdim edilmek üzere gerçekleşen berat töreninde, Başkan Dursun Özbek'in eşi Mesude Özbek'in de üyelik beratını aldığı görüldü. Fenerbahçe mağlubiyetinin sonrasında sosyal medyaya yansıyan bu durum, taraftarların büyük tepkisini çekti.

(Mynet)