Gazete Vatan Logo
Galatasaray Başkanın yeni evi Florya!

Başkanın yeni evi Florya!

Futbol takımının yaşattığı hüsran nedeniyle Dursun Özbek son derece radikal kararlar aldı.

Başkanın yeni evi Florya!

Yönetim kurulu toplantısında bundan sonra takımla ilgili, transfer görüşmeleri de dahil, her şeyi yakından takip edeceğini açıklayan sarı-kırmızılıların 1 numarası kendisi için tesislere ofis kurduruyor

G.SARAY’DA mumla aranan eski başarılı günler bu sezon da uzakta kalırken yönetimin takım için yaptığı tüm denemeler başarısızlıkla sonuçlandı. Transferde bir türlü nokta atışı yapamayan yönetim çareyi hoca değişikliğinde arasa da bu da başarısız oldu ve Riekerink’in yerine gelen Igor Tudor yeni tartışmaların odak noktasında buldu kendini.
HIRVAT teknik adamla çıkılan 10 maçta sadece 4 kez kazanıp 5 mağlubiyet alan G.Saray’da özellikle cumartesi günü TT Arena’da Kasımpaşa karşısında yaşanan 3-1’lik hüsran bardağı taşıran son nokta olmuştu. Yenilginin ardından deyim yerindeyse küplere binen başkan Dursun Özbek soyunma odasına inip takımı adeta sorguya çekmişti.
BAŞKAN Özbek dün yapılan yönetim kurulu toplantısında ise çok önemli kararlar aldı ve bunları hayata geçirmek için kolları sıvadı. Öncelikle Florya artık adeta başkanın yeni evi olacak.
GÖREVLER DEĞİŞTİ
ÖZBEK buraya kendisi için bir ofis yapılması talimatını verirken birçok görev değişikliği kararı da alındı. Cenk Ergün, Sportif AŞ Futbol Direktörü unvanını alırken Ergün’ün yardımcılığına ise Futbol İdari Menajeri Uğur Yıldız atandı.
ÖZBEK, Medya Koordinatörü olarak Hasan Tankaya’yı, Medya Sorumlusu olarak ise Eray Sözen’i tayin etti. Yeni görevlendirmelerin yanı sıra toplantıda alınan belki de en önemli karar artık başkanın transfer görüşmeleri de dahil futbolla ilgili her meseleyle bizzat ilgileneceğini açıklaması oldu.
Tüm takıma ceza!
SON 4 haftada alınan 3 yenilgi bardağı taşırırken takım içindeki disiplinsizlik de had safhaya ulaştı. Özellikle Bruma ve Sneijder’in saha içi ve dışındaki tavırları çok tartışılırken yönetim dünkü toplantıda tüm takıma 50 ile 150 bin Euro arasında değişen para cezaları vermeyi uygun gördü. Ancak bu cezalar Igor Tudor ile yapılacak toplantının ardından Hırvat hocanın vereceği rapora göre şekillendirilecek.

Haberin Devamı