Gazete Vatan Logo
Galatasaray Bruma atar, Muslera tutar, Aslan üzülmez!

Bruma atar, Muslera tutar, Aslan üzülmez!

13. dakikada 4 kişiyle hızlı hücuma çıkan G.Saray’da son dokunuşu Bruma yaptı, kafa vuruşuyla sarı-kırmızılıları öne geçirdi. G.Birliği’nin mutlak gollük 4 pozisyonunu engelleyen Fernando Muslera, kalesine de duvar örünce Cimbom 7 maçta 17 puana ulaşıp maç fazlasıyla zirveye ortak oldu

Bruma atar, Muslera tutar, Aslan üzülmez!

ANKARA’DA iki yarıda iki değişik maç oynandı sanki. İlk devre oyunun bütün hakimiyet G.Saray’daydı. Arka arkaya pozisyona giren sarı-kırmızılılar biz bunlardan daha çok buluruz havasında cömertçe gole çevirmediler. İkinci yarı ise neredeyse tek kale oynayan ama Muslera’yı bir türlü geçemeyen G.Birliği.. Buna rağmen G.Saray ilk yarıda Bruma’nın bulduğu golle İstanbul’a 3 puanla dönmeyi başardı.

MUSLERA KURTARDI

8’DE Carole soldan içeri kesti, iyi yükselen Eren’in kafa vuruşu az farkla dışarı gitti. 13’te Josue kontra atağı Eren’e verdiği pasla başlattı. Eren de ceza sahası içindeki Yasin’e verdi. Yasin’in yerden ortasına Eren vurdu, kalecinin ayaklarıyla çıkardığı topu Bruma kafayla ağlara yolladı: 1-0. 26’da Eren derinlemesine müthiş pas attı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Bruma bu sefer golü bulamadı.

50’DE Selçuk’un kaptırdığı top sonrası G.Birliği ilk net pozisyonunu yaşadı. Ceza sahasının hemen önünde topu kapan Stancu kendi vurdu, dışarı çıktı. 54’te ise Selçuk Şahin’in kafa vuruşunu Muslera çataldan kornere çeldi. 73’te Aydın’ın soldan içeri girer girmez çıkarttığı sert şutu, Muslera zorlukla kornere çeldi. 77’de Muriqi üç G.Saraylı’nın arasından vurdu, bir kez daha Muslera gole izin vermedi ve G.Saray 90 dakika ölüp ölüp dirildiği Başkent’ten galibiyet çıkardı: 1-0.

Haberin Devamı