Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan’ı donmaktan Kaya kurtardı!

Aslan’ı donmaktan Kaya kurtardı!

Osmanlı deplasmanına çıkan Galatasaray, buz kesen zeminde beraberliğe duacı oldu.

Aslan’ı donmaktan Kaya kurtardı!

3’te Yasin’le öne geçen Cimbom, 36 ve 86’da Webo’ya engel olamadı. Ancak 87’de ileri çıkarak atağa katılan stoper Semih, kaleye yolladığı sürpriz füzeyle sarı-kırmızılılara 1 puanı getirdi

ANKARA’NIN eksilerde gezen buz gibi havasında izleyenlerin içini ısıtan, tempolu, bol pozisyonlu bir maç oldu. G.Saray öne geçti, Osmanlı pes etmedi... Önce beraberliği yakaladı sonra galibiyete çok yaklaşmışken son sözü Aslan söyledi: 2-2

RIEKERİNK G.Antep maçında ortaya konan ofansif futbolu, Osmanlı karşısında da sahaya yansıtmak istiyordu. Bu yüzden 11’i korumuştu. Sadece sakat Podolski’nin yerine Eren sahadaydı. Daha birinci dakikada Umar’ın ortası, Sabri’nin ters vuruşu derken Muslera net bir pozisyonu çıkarınca aslında maçın ne kadar hareketli geçeceği belli olmuştu.

HEMEN arkasından da G.Saray’ın golü geldi. 3’te Bruma, Sneijder paslaşması sonrası, son pas Yasin’e geldi, o da üzerine düşeni yapıp topu ağlara yolladı: 1-0. Geriye düşen Osmanlı oyunun hakimiyetini yavaş yavaş ele geçirdi. G.Saray’da, Selçuk-De Jong ikilisi tabiri caizse rakibi seyredince de pozisyonlar arka arkaya geldi. Webo ilk yarıda üç tane net kaçırmasına rağmen 36’da attığı kafa golüyle ilk yarının skorunu belirledi.

Haberin Devamı

HERKES SEYRETTİ

2. yarı daha da hırçın bir Osmanlı vardı. Webo ve Umar savunmanın arasında elini kolunu sallayarak pozisyonları harcadı. Maçın son bölümünde ise karşılıklı goller geldi. 86’da Umar’ın ortasında herkesin seyrettiği anda sahneye çıkan Webo kendisinin ve takımının 2. golünü attı. Sadece iki dakika sonra Bruma’nın pasında forvetlere taş çıkaracak bir vuruşla Semih takımına bir puanı getirdi: 2-2.