Gazete Vatan Logo
Basketbol Basketbola yeni sponsor

Basketbola yeni sponsor

Sakız sektörü markalarından Vivident, Basketbol Süper Ligi'nin resmi sponsoru oldu.

Basketbola yeni sponsor

TBF'den yapılan açıklamaya göre, federasyon ile Vivident arasında 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı.

Sponsorluk imza toplantısında, TBF Başkanı Harun Erdenay, Perfetti Van Melle Türkiye Genel Müdürü Corrado Bianchi, Perfetti Van Melle Sakız Grubu Kıdemli Marka Müdürü Çiğdem Serim ve Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak bir araya geldi.

Erdenay, Türkiye'nin önde gelen markalarından Vivident'in yeni sezondan itibaren BSL'nin resmi sponsoru olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Ligin 2015-2016 sezonunda Vivident'in de desteğiyle bir üst seviyeye çıkacağından kuşku duymamaktayım" ifadelerini kullandı.

Bianchi de Basketbol Süper Ligi'ne Vivident markasıyla sponsor olmaktan onur duyduklarını kaydederek, "Sponsorluk yatırımımız 3 yıllık bir süreyi kapsayacak. Vivident'in 'Çiğne ve Gülümse' mottosundan yola çıkarak, BSL'nin 'Gülümseten Resmi Sponsoru' olmasının gerek firmamız gerekse TBF'ye karşılıklı önemli faydalar getirecek bir yatırım olduğunu düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.

Haberin Devamı

BSL Direktörü Samer Şenbayrak ise Vivident ile çalışarak basketbolu bir üst seviyeyeye daha kolay taşıyabileceklerini bildirdi.