Gazete Vatan Logo
Futbol BATE hazırlıkları başladı

BATE hazırlıkları başladı

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde BATE ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

BATE hazırlıkları başladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk karşılaşmasında, Belarus takımı Bate Borisov ile 14 Şubat Perşembe günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Dünkü Mersin İdmanyurdu maçının on birinde başlayan oyuncular, rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde yaptıkları 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, yine dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman noktalandı.

Dün akşam Nijerya Milli Takımı ile birlikte Afrika Uluslar Kupası'nı havaya kaldıran Joseph Yobo, henüz İstanbul'a dönmediği için antrenmanda yer almadı. İspanya'nın Murcia kentinde düzenlenen La Manga Turnuvası'nda mücadele eden U19 Milli Takımımızın kadrosunda bulunduğu için, geçtiğimiz hafta içindeki antrenmanlara katılamayan Recep Niyaz ise bugün yapılan antrenmanda yer aldı. Sol arka alt adalesinde sertleşme bulunan Mehmet Topuz, tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkmadı.

Mersin İdmanyurdu maçında sağ dizinin üzerine düşen Caner Erkin’in çekilen MR’ında, sağ diz dış yan bağında kanama, birinci derecede zorlanma ve ödem tespit edildi. Mersin İdmanyurdu maçı sonrası Moussa Sow’un sağ kasığında ağrı şikayetinde bulunması üzerine MR’ı çekildi. MR sonucunda, Sow’un iliopusoas kasında kanama tespit edildi. Oyuncuların tedavilerine başlandı. Sezer Öztürk ise takımdan ayrı bir program dahilinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Haberin Devamı