Gazete Vatan Logo
Futbol Batuhan'ın yeni adresi

Batuhan'ın yeni adresi

Eskişehirspor'dan olaylı şekilde kadro dışı kalan genç oyuncunun yeni adresi netleşmeye başladı

Batuhan'ın yeni adresi

Trabzonspor transfer çalışmaları devam ederken takımın kamp yaptığı Almanya’nın Münih kentinden ayrılan Başkan Sadri Şener İngiltere’ye gitti. Şener’in Manchester City’nin Fildişi Sahilli oyuncusu Kolo Toure için girişimlerde bulunacağı ileri sürüldü. Eskişehirspor’dan ayrılan Batuhan Karadeniz’in de Trabzonspor’la anlaştığı ve kulüpler arasındaki görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Sezona Gençlerbirliği’nden Yasin ve Soner, Leicester City’den Sol Bamba ve Bucaspor’dan Emre Güral’ı alarak başlayan Trabzonspor, iki yabancı oyuncu daha alarak transferi kapatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Cuma gününden bu yana takımın kamp yaptığı Münih’te bulunan ve transfer çalışmalarını Almanya’dan yürüten Başkan Sadri Şener, bugün İngiltere’ye geçti. Şener’in burada Manchester City’nin Fildişi Sahilli stoperi Kolo Toure ve Senegal Olimpik Milli takımının 19 yaşındaki genç forvet oyuncusu Maccabi Tel Avivli Moussa Konate için görüşmelerde bulunacağı öğrenildi. Trabzonspor’un ayrıca Gignac ve Solomon Rondom için de girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.

Bordo mavililer Eskişehirspor’dan ayrılan Batuhan Karadeniz ile de büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Eskişehirspor’la görüşmelerin sürdürüldüğü, bu transferin hafta sonuna kadar kesinleşeceği belirtildi.

Bu arada Beşiktaş’ın Volkan Şen–Mustafa Pektemek takası için yaptığı teklifin de bordo mavililer tarafından kabul görmediği vurgulandı.

Haberin Devamı