Gazete Vatan Logo
Futbol Bayern farkı açıyor!

Bayern farkı açıyor!

Bundesliga'da lider Bayern Münih, deplasmanda Augsburg’u 3-1 mağlup etti.

Bayern farkı açıyor!

Almanya Bundesliga’da lider Bayern Münih ile düşme hattından uzaklaşmaya çalışan Augsburg karşı karşıya geldi. Bayern rakibini deplasmanda 3-1 yenerek en takın takipçisi Borussia Dortmund’la olan puan farkını tekrardan 8’e yükseltti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Bayern Münih, 15. dakikada Robert Lewandowski’nin golüyle 1-0 öne geçti. ilk yarı bu skorla tamamlanırken 62. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Robert Lewandowski durumu 2-0 yaptı.

Dakikalar 78’i gösterirken bu kez Thomas Müller’in attığı golle Bavyera ekibi farkı 3’e çkarttı. Augsburg’ta Raul Bobadilla’nın 86. dakikada attığı gol maçın skorunu belirledi.

Bu skorun ardından puanını 56 yapan Bayern Münih liderliğini sürdürdü. Augsburg ise 21 puanda kalarak play-out hattının sadece bir puan üstünde 14. sırada kalarak tehlike hattından kurtulamadı.

Alaba’nın dişi düştü, Vidal sargıyla oynadı

3 puanı 3 golle alan Bayern Münih’te yaşanan tahilsizlikler de mça damgasını vurdu. Mücadelede kafasına darbe alan Arturo Vidal maça sargıyla devam etti. Şilili oyuncu 57. dakikada yerini Rafinha’ya bıraktı. Bayern’de Avusturyalı oyuncu David Alaba’nın ise dişi düştü. Ancak Genç oyuncu 90 dakikayı tamamladı.

Haberin Devamı