Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Bayern'i geç tarih yaz!

Bayern'i geç tarih yaz!

Güntekin Onay, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi son 16 Turu'nda Bayern Münih ile eşleşmesini değerlendirdi.

Bayern'i geç tarih yaz!

Gruptan namağlup çıkan Beşiktaş’ın çok yüksek kalitesi ve tecrübesi en büyük güvencemiz. 2 maçta da oyunun her anında iyi savunma yapmak şart. Bayern dünyanın en büyük 3 futbol kulübünden biri. O forma ve isimle baş etmek asıl zor olan kısım

BEŞİKTAŞ, grup lideri olmasına rağmen kabul etmek gerekir ki gerçek bir dünya devi olan Bayern Münih’le eşleşti. Dünyanın en güçlü futbol ülkesinin gerçek bir devi olan Bayern Münih her anlamda çok zorlu bir rakip. Deplasmandaki ilk maçı galibiyetle kapatsanız dahi asla pes etmeyecek bir yapıları var.

ŞUNU da vurgulayalım... Son 2 yıldır biraz güç kaybettikleri gerçeği var. Ama yine de oyuncu kalitesi ve takım gücü bakımından Avrupa’nın en güçlü 4-5 takımından biri. Beşiktaş bir tarih yazmak istiyorsa, böyle bir devi eleyerek büyük bir sayfa açabilir.

GRUPTAN namağlup çıkan Beşiktaş’ın çok yüksek kalitesi ve tecrübesi en büyük güvencemiz. 2 maçta da oyunun her anında iyi savunma yapmak şart.

ETKİLİ SİLAHI ÇOK

ÖZELLİKLE Heynckes tekrar göreve geldikten sonra daha ciddi çalışan ve bunun karşılığını alan bir Bayern izliyoruz. Bundesliga’da oynadıkları maçlar belki çok rekabetçi geçmiyor ama son PSG maçında, bu kadar yüksek kaliteye sahip olan bir takıma karşı zaman zaman bocalasalar da 3-1 kazanmayı bildiler. Zaman zaman Vidal’in bazen James’in yedek kalabildiği çok güçlü bir kadroları var. Savunmada problem yaşadıkları ortada ama güçlü hücum hattı ve orta sahasıyla Avrupa’daki her takımın çekineceği bir ekip.

Haberin Devamı

LEWANDOWSKI, Müller, Robben, James ve Vidal, Bayern Münih’in silahları. Ancak bence bireylerden ziyade dünyanın en büyük 3 futbol kulübünden biri. O forma ve isimle baş etmek asıl zor olan kısım.