Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi?

Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi?

Bayern Münih Beşiktaş maçı için nefesler tutuldu. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda temsilcimiz Beşiktaş Alman devi Bayern Münih'in konuğu olacak. Peki Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Bayern Münih Beşiktaş maçı şifresiz mi yayınlanacak?

Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi?

Bayern Münih Beşiktaş maçı için geri sayım sürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon göğsümüzü kabartan bir grafik çizen temsilcimiz Beşiktaş Allianz Arena'da Alman futbolunun lokomotifi Bayern Münih'e konuk olacak. Peki Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Futbolseverler tarafından en fazla merak edilen konu Bayern Münih Beşiktaş maçı şifresiz mi yayınlanacak? sorusunun yanıtı oldu. İşte Bayern Münih Beşiktaş maçına dair tüm merak edilen soruların yanıtları...

BAYERN MÜNİH - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? ŞİFRESİZ Mİ?

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş ile Bayern Münih karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı canlı takip etmek isteyen futbolseverler 'Bayern Münih - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?' sorularına yanıt arıyor. Beşiktaş ile Bayern Münih arasında oynanacak ilk karşılaşma Allianz Arena'da oynanacak. Bayern Münih - Beşiktaş maçı 20 Şubat Salı günü saat 22:45'te başlayacak. TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak karşılaşmada Rumen hakem Ovidiu Hategan düdük çalacak.

Haberin Devamı

Bayern Münih Beşiktaş ilk maç, 20 Şubat 2018 Salı günü saat 22.45'te TRT 1'den şifresiz yayınlanacak.

Hategan’ın yardımcılıklarını vatandaşları Octavian lovre ve Sebastian Gheorghe yapacak.

'COME TO BEŞİKTAŞ'A BAYERN DE KATILDI'

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş ile Bayern Münih arasında oynanacak karşılaşma öncesinde iki takım sosyal medyada ortak bir çalışmaya imza attı. Beşiktaş’ın iki yıldızı Pepe ve Negredo, Bayern Münih’te forma giyen Lewandowski’yi arayarak “Come to Beşiktaş” dedi. Polonyalı golcü ise buna karşılık olarak “Evet, tabii ki biz Beşiktaş’a geleceğiz. Fakat önce sizi Allianz Arena’ya bekliyoruz” cevabını verdi. İki video da sosyal medyada büyük ilgi çekerken binlerce kez paylaşıldı.

'ALLAH'TAN HAKEM YABANCI!'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün takımın yaptığı antrenmanı izleyerek oyuncularına moral verdi. Daha sonra BJK TV’nin sorularını yanıtlayan Orman, Bayern Münih maçının önemine değinip “Tarihimiz açısından önemli bir mücadele. Oyuncularımın morali iyi. Biraz tabii Konya maçından dolayı üzüntülüler ama her maç bittikten sonra yeni bir maç başlıyor. Ligde daha çok maçımız var. Bizim buradaki direkt rakiplerimizin hepsiyle maçlarımız var. Bu hafta sonu da Fenerbahçe ile sahamızda oynayacağız. Beşiktaş’ın kaybettiği bir şampiyonluk yok. Kimsenin de kazandığı br şampiyonluk yok. Onun için şu anda lig değil de daha fazla Şampiyonlar Ligi’ne konsantre olmamız lazım. Çok kaliteli, tecrübeli bir kadromuz var. Futbol şansı yanımızda olsun. Allah’tan Bayern Münih maçında yabancı bir hakem var. Hakem hakkında endişem de yok. İnşallah güzel maç olacak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘ALGI OPERASYONU BAŞARILI AMA...’

Orman, Konya maçı sonrası yaşanan hakem tartışmaları için ise şu ifadeleri kullandı: “Algı diye bir senaryo kuruyorlar. Gayet de başarılı ama o başarılarını biz sahada çözeceğiz. Bizim işimiz orası. Bununla alakalı bir açıklama yapacağım. Şu anda bu durumun Bayern Münih maçının önüne geçmesini çok doğru bulmuyorum. Beşiktaş camiası olarak şu anda Bayern Münih maçına konsantre olalım. Salı akşamı inşallah maç bittikten sonra döneceğiz. Çarşamba veya perşembe bununla ilgili bir açıklama yaparım. Ben baktığım tüm açılara Beşiktaş açısından bakarım. Söyleyeceğim lafları da hiç çekinmeden söylerim.”

Haberin Devamı

RAKİP AVRUPA'NIN EN ÖNEMLİ KULÜPLERİNDEN BİRİ

Siyah-beyazlı ekibin son 16 turundaki rakibi Bayern Münih, Avrupa'nın en önemli kulüplerinden biri olarak dikkati çekiyor.

Bavyera ekibi, Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda 5 kez şampiyonluk ipini göğüsledi.

Bayern Münih, Kupa 1'in yanı sıra birer kez UEFA Kupası, UEFA Kupa Galipleri Kupası ve UEFA Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

Bavyera temsilcisi, Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) son 5 sezonda şampiyonluğu rakiplerine kaptırmadı. Bayern Münih, 5'i üst üste olmak üzere elde ettiği 27 şampiyonlukla ligde en fazla bu unvanı elde eden takım konumunda bulunuyor.

BEŞİKTAŞ, AVRUPA'DA FORMDA

Siyah-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında son 7 maçını yitirmedi.

Haberin Devamı

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Olympique Lyon'u İstanbul'da 2-1 mağlup ederek 7 maçlık yenilmezlik serisini başlatan Beşiktaş, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

VAGNER LOVE VE VİDA ŞANS BEKLEYECEK

Beşiktaş'ta devre arası transferlerinden Vagner Love ve Domagoj Vida, siyah-beyazlı formayla ilk Avrupa kupası maçı heyecanını yaşamak için teknik direktör Şenol Güneş'ten şans bekleyecek.

Siyah-beyazlı ekibin bir başka devre arası transferi Cyle Larin'in, UEFA'ya verilen listede yer almasına rağmen yarınki mücadelede oynaması beklenmiyor.

3 FUTBOLCU SARI KART SINIRINDA

Beşiktaş'ta 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Grup maçlarında ikişer kez sarı kart gören Tolgay Arslan, Caner Erkin ve Anderson Talisca, yarınki mücadelede de aynı durumu yaşarsa 14 Mart'taki rövanş karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

Bayern München - Beşiktaş Takımları Aralarındaki Bütün Maçlar
Sezon Lig Tarih Maç İY
1997/1998 ŞMP 26.11.1997 MS Beşiktaş 0 - 2 Bayern München 0 - 2
1997/1998 ŞMP 17.09.1997 MS Bayern München 2 - 0 Beşiktaş 1 - 0