Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi Bayern tarifeyi bozmadı! 2 maç 10 gol...

Bayern tarifeyi bozmadı! 2 maç 10 gol...

İlk maçta Arsenal'i 5 golle paramparça eden Bayern, deplasmanda da 5-1'le geçerek adını çeyrek finale yazdırırdı.

Bayern tarifeyi bozmadı! 2 maç 10 gol...

İngiltere ekibi Arsenal, ilk maçta 5-1 yenildiği Almanya temsilcisi Bayern Münih'i Londra'da Emirates Stadı'nda konuk etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Arsenal, aradığı golü 20. dakikada Theo Walcott ile buldu. Kısa paslaşmaların ardından sağ kanatta topla buluşan Walcott, Bayern Müni?h defansını çalımlayarak sağ çaprazdan sert vuruşunda kaleci Manuel Neuer'i avladı ve Arsenal'i? 1-0 öne geçi?rdi?. Kalan dakikalarda gol olmayınca ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda Bayern Münih'ten Robert Lewandowski, Arsenal ceza sahasında çalımlarla ilerlerken İngiltere temsilcisinin kaptanı Laurent Koscielny tarafından faulle durduruldu ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Pozisyon sırasında sarı kart gören Koscielny, karara itiraz edince ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Lewandowski, 55'inci dakikada penaltıyı gole çevirerek skoru 1-1'e getirdi.

Golden sonra rahatlayan Bayern Münih, rakibinin 10 kişi kalmasından da faydalanarak üst üste goller buldu. Bavyera temsilcisi, 68'inci dakikada Arjen Robben, 78'de Douglas Costa, 80 ve 85'te Arturo Vidal ile ağları havalandırarak karşılaşmayı 5-1 kazandı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Haberin Devamı