Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Bayram hediyesi: Edin Visca

Bayram hediyesi: Edin Visca

Bordo-Mavililer, Edin Visca transferinde önemli bir yol kat etti... Yıldız futbolcu , takas ve para karşılığında Fırtına’ya kapılacak

Bayram hediyesi: Edin Visca

Trabzonspor Edin Visca transferinde önemli bir yol kat etti. Süper Lig'in bitmesiyle gözünü Boşnak yıldıza diken Karadeniz Fırtınası 27 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu ile prensipte anlaştı. Kulübü Başakşehir ile görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, İstanbul ekibine takas ve para önerdi. Daha önce 2 milyon Euro+takas teklifi yapan Bordo-Mavililer'in bu rakamı biraz daha yukarı çektiği öğrenildi. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da kadrosunda görmeyi çok istediği Boşnak yıldız Visca'nın da Karadeniz Fırtınası'nda oynamayı istediği bildirildi.

SERDAR TAŞÇI VE JURAJ KUCKA'YI AÇIKLADI!

Trabzonspor Yönetimi transfer çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Serdar Taşçı, Visca ve Kucka transferiyle ilgili görüşmelerin olumlu şekilde devam ettiğini söyledi. Çubukçu, Onazi için menajerler tarafından teklif geldiğini ancak resmi olmadığını da belirtti. Çubukçu'nun açıklamaları sonrasında Trabzonspor taraftarı, 'Çifte bayram yapacağız' yorumları yaptı. Bordo-Mavililer özellikle bu 3 ismin alınmasını çok istiyor.

Haberin Devamı

3 YILDA HİÇBİR MAÇ KAÇIRMADI

Edın Visca tam bir istikrar abidesi. 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, Süper Lig'de son 3 sezondur hiçbir maçı kaçırmadı..

(Takvim)