Gazete Vatan Logo
Galatasaray Bayram şekeri niyetine!

Bayram şekeri niyetine!

G.Saray yeni yıldızlarını bir an önce açıklayıp taraftarına bayram hediyesi vermeyi planlıyor.

Bayram şekeri niyetine!

Gomis, Belhanda ve Maicon ile her konuda anlaşan sarı-kırmızılılar bu isimleri arka arkaya açıklayacak. Bu üçlüyü İstanbul’a getirip bayram sonrası imza şov yapmayı hedefleyen yönetim orta saha için de Kucka ve Vainqueur’la temasları sürdürüyor

YENİ sezonda Igor Tudor yönetiminde kadrosunda ciddi bir değişikliğe gitmeye hazırlanan G.Saray, Ramazan Bayramı’yla beraber taraftarlarına sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda ve Maicon Roque ile her konuda anlaşan sarı-kırmızılar bu isimlerde artık son aşamaya geldi.

KAĞIT işlerindeki son pürüzler giderilince arka arkaya Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) açıklamaları yapılacak. Sarı-kırmızılıların hedefi bu oyuncuları bir an önce İstanbul’a getirip Ramazan Bayramı’nın bitişiyle bir araya getirip imza şov yapmak.

SON TARİH 7 TEMMUZ

ANCAK G.Saray’ın transferde patlatacağı bombalar sadece Gomis, Belhanda ve Maicon ile sınırlı olmayacak. Yönetim yaklaşık bir haftalık süre içerisinde bir de orta saha transferini bitirmek istiyor. Burda da önce çıkan iki isim var. Kucka ve Vainqueur. Milan forması giyen Kucka ve Roma’da görev yapan Vainqueur için de temaslar sürüyor.

Haberin Devamı

BU sezon ilk resmi maçını 13 Temmuz’da UEFA Avrupa Ligi 2. tur ön eleme mücadelesinde Östersunds ile oynayacak olan sarı-kırmızılıların bu turda görev yapacak futbolcuları bildirebilmesi için 7 Temmuz’a kadar süresi var. Yeni 4 transferini Östersunds maçına yetiştirmek ve bir an önce takımla çalışmalara katılmalarını isteyen Cimbom bu nedenle elini çabuk tutmak istiyor.