Gazete Vatan Logo
Antalyaspor BB Erzurumspor tek attı üç aldı!

BB Erzurumspor tek attı üç aldı!

Spor Toto Süper Lig'de 13.haftasında BB Erzurumspor evinde Antalyaspor'u Diego Angelo'nun kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup etti ve puanını 14'e yükseltti. Antalyaspor ise 20 puanda kaldı. Bu sonuçla Mehmet Özdilek'in takımın başına geldiğinden bu yana oynanan 6 maçta da Erzurumspor mağlubiyet yüzü görmedi.

BB Erzurumspor tek attı üç aldı!

Süper Lig'in 13.haftasında BB Erzurumspor ile Antalyaspor, Erzurum'da karşılaştı. Mücadele Diego Angelo'nun 76.dakikada kendi kalesine attığı golle Erzurumspor'un üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Erzurumspor 14 puana yükselip alt sıralardan kurtulma yolunda önemli bir adım atarken, Antalyaspor ise 20 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR
3. dakikada gelişen BB. Erzurumspor atağında Emrah, sağ çarprazdan sert vurdu, meşin yuvarlak az farkla auta gitti.
17. dakikada konuk ekibin atağında BB Erzurumspor cezaalanı önünde topla buluşan Zeki aşırtma bir vuruş denedi. Top, direğin üstünden auta gitti.
20. dakikada Antalyaspor sağ kanattan gol aradı. Maiconun ortasında cezaalanında topla buluşan Yekta kötü vurdu.
43. dakikada BB. Erzurumspordan Emrah sağ kanattan taşıdığı topla cezaalanına girerken İbrahime pas verdi. İbrahimin sert şutu defanstan döndü.
45. dakikada Auremirin cezaalanı içerisine yaptığı ortaya yükselen Özerin kafa şutu az farkla auta çıktı.
60. dakikada sol kanattan atağa çıkan BB. Erzurumsporda Leo, bir süre sürdüğü topu, cezaalanına ortaladı. Rahat bir durumda yükselen Tshabalalanın kafa şutu üsten dışa çıktı.
62. dakikada kazanılan korner atışını kullanan Özer, cezaalanı önünde bekleyen İbrahime pas çıkardı. İbrahimin sert şutunda top üst direkten geri döndü.
70. dakikada Antalya cezaalanı içinde Emrahın pasıyla buluşan Özer, aut çizgisine inerek sert vurdu. Defansa çarpan topu kaleci Boffin son anda uzaklaştırdı.
76. dakikada kazanılan serbest atışı BB Erzurumsporda Emrah kullandı. Emrahın sert ortasına yükselen Antalyasporlu Angelo, kendi kalesine golü attı. 1-0.
İki takımın da karşılıklı atakları sonuç vermeyince 90 dakika BB. Erzurumsporun 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Haberin Devamı