Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beck'in yerine Lichtsteiner!

Beck'in yerine Lichtsteiner!

Kartal, Juventus’un Devler Ligi kadrosuna almadığı İsviçreli sağ beki istiyor

Beck'in yerine Lichtsteiner!

BEŞİKTAŞ, Stuttgart’a transfer olan Andreas Beck’in yerine Juventus’un İsviçreli oyuncusu Stephan Lichtsteiner’i transfer etmeyi amaçlıyor. Juve’nin Şampiyonlar Ligi listesine almadığı 33 yaşındaki futbolcu için İtalyan deviyle temasa geçen siyah-beyazlılar, tecrübeli futbolcuyu bonservisiyle renklerine bağlamak niyetinde.

İKİ takım arasındaki görüşmelerin olumlu gittiği öğrenilirken eğer anlaşma sağlanırsa Lichtsteiner ile 2 yıllık mukavele yapılacak.

DENEYİMLİ sağ bek geçen sezon Juventus formasını 30 resmi maçta giydi ve 1 gol, 4 asist üretti. Bu sezon da 2 maça 11’de başlayıp 1 asist yapan Lichtsteiner, İsviçre Milli Takımı’nın da değişilmezlerinden

‘Diego Costa ocağa kadar Beşiktaş’ta oynayabilir’

İSPANYOL gazeteci Eduardo Inda, Diego Costa’nın Beşiktaş’a transfer olabileceğini öne sürdü. OK Diario gazetesinin direktör Inda, “Chelsea CEO’su, Diego Costa’nın Antonio Conte’den özür dilemesini istedi. Costa bunu kabul etmedi. Şu anki planları ocak ayına kadar Diego Costa’yı Beşiktaş’ta oynatmak” dedi.

Haberin Devamı

BİLİNDİĞİ gibi Chelsea Menajeri Conte ile yaşadığı sorun nedeniyle kadro dışı olan Costa’nın Instagram sayfasını Beşiktaşlı taraftarlar “Come to Beşiktaş” mesajlarıyla doldurmuş ve yorum rekoru kırmışlardı.