Gazete Vatan Logo
Futbol Bekir'den hayat öpücüğü!

Bekir'den hayat öpücüğü!

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe sahasında İstanbul BB'yi ağırladı ve mücadele 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi

F.Bahçe, Marsilya’nın ardından İstanbul BŞ önünde de galibiyeti milli stoperi ile kurtardı.

5’te Cristian’la öne geçen Kanarya’ya bu rahatlık yaramadı. 19’da Webo’nun golünün yarattığı sıkıntıyı 79’da sahneye çıkan Bekir giderdi. 2.’liğe yükselen F.Bahçe, G.Saray maçı öncesi büyük moral buldu.

NE kadar gergin bir maç izledik! F.Bahçe golü erken buldu, ancak kafayı Süleyman Abay’a takınca ilk yarı futbol oynamayı 2. plana bıraktı. İstanbul BŞ belli ki 1 puan için gelmiş. Volkan’ın sektirdiği topta golü bulunca tamamen alan savunmasıyla neredeyse rakibine göz açtırmadı. 2. yarı Sezer ve Krasic takımı ateşledi, ancak kanatlardan beklenen net orta bir türlü gelmezken göbekten de pozisyon bulamayınca son çare, duran top hazinesi oldu. Maç boyunca o kadar çok korner kazanıldı ki, hiç biri tehlike bile oluşturmadı. Ta ki Bekir ’in kafasına kadar. Formda oyuncu röveşatadan sonra yine 3 puanı kurtaran oyuncu oldu: 2-1.


F.BAHÇE ilk atağında golü buldu. 5. dakikada Zayatte’nin kafayla uzaklaştıramadığı topu Caner pas olarak çıkardı, Cristian dengesiz vurdu, ancak top köşeye giderek ağlarla buluştu: 1-0. Bu golün şokunu atlatan İstanbul BŞ 19’da frikik kazandı. Gökhan Süzen atışı kullandı, Volkan üzerine gelen topu sektirdi, Webo affetmedi: 1-1.

KOSKOCA ilk yarı anlayacağınız üzere sadece gollerden ibaretti. Süleyman Abay’ın kararları maçı gerince futbolcular hakemle uğraşmaktan maçın seyrini unuttu. İkinci yarı Kocaman, radikal bir kararla Topal’ı oyundan alıp kurtarıcı Sezer’i oyuna sürdü. Taraftar desteği de gelince sarı-lacivertliler havaya girdi.

51’DE Sow çaprazdan vurdu, önce kaleci sonra korner. Aynı dakikada Yobo da kafayı vurdu, aut. Krasic de oyuna girince artık tüm gücüyle golü arayan sarı-lacivertliler 79’da Sezer’in kullandığı kornerde Bekir’in kafasıyla tekrar öne geçti: 2-1. 86‘da ise Taner ceza sahasına girer girmez vurdu, top üst direği sıyırdı.

MAÇTAN DAKİKALAR İÇİN TIKLAYINIZ


ARADA kupa maçı da var ancak dünkü 3 puan G.Saray derbisi öncesi takıma ilaç gibi geldi. Yenersen lidersin...

Sevinçten gözü döndü!

İSTANBUL BŞ önünde galibiyet golünü atan Bekir’in gol sevinci büyük yankı uyandırdı. Golden sonra tribüne giden ve bir taraftarla dudak dudağa gelen milli stoper ilginç görüntüler oluşmasına neden oldu.

DÜNKÜ 3 puanın mimarı olan Bekir daha önce Vaslui maçında 90’da beraberliği kurtarmış, Marsilya’da da röveşatasıyla turu getirmişti.

Twitter'da Bekir İrtegün...

"Ünal Başkan'a bir çift sözüm var. Seksi kulübüz demekle seksi olunmuyor. Bu iş emek işi, dudak işi." @ cezasahasi

Bir taraftar Bekir İrtegün'ün tüm "yüzölçümünü" öptü. @ceyhunyilmaz



Nerede o eski şarkılar... Şimdi Kerem küpeli Aslı şüpheli Bekir İrtegün tribünde sevişmeli :))) @rhmaktas

Ben sporcunun ’’ Bekir, İrtegün ve french kiss yapanını severim @cagritekman

Yıllar önce “her yerinden öpüyorum rüştü” repliğinde kalam borç bugün bekir sayesinde kapandı. Teşekkürler bekir irtegün @kasapehliyeti

Bir yanaktan bir dudaktan Bekir ft.yaşlı amca @BusraYigit

Adamın yüzü düşmüş.attıgı golün tadını çıkaramamış @mamut

Adam sevgiliye koşar gibi gitmiş, ama olaydan sonra moralmen çöktü vucut diliyle "bırakın abi yaa" diyor @ecnese

Evinde şampiyon

KANARYA bu sezon evinde oynadığı 8 maç sonunda topladığı 19 puanla iç sahanın şampiyonu oldu... Şükrü Saracoğlu’nda 6 galibiyet alan sarı-lacivertliler, Antalyaspor’a 3-1 yenilip, Trabzon ile de 0-0 berabere kalarak iç sahada kazandığı puanlarla rakiplerini geride bıraktı.

‘G.Saray’ı yine yenmek istiyoruz’

Bekir: “Derbiler, futbolcular için çok özeldir. Rakibimizi daha önce defalarca yıktık. Yine aynısını yapıp dönmeye çalışacağız.”

F.BAHÇE’NİN ligde G.Saray derbisi öncesi oynadığı son maç olan İstanbul BŞ karşılaşmasında gol atarak takımına 3 puanı getiren Bekir, ezeli rakiplerine gözdağı verdi:

DİSİPLİNLİYİZ

“BEKLEMEDİĞİMİZ bir gol yedik. Oysa ki iyi gidiyorduk. Güzel bir dakikada golü bulduğumuzu düşünüyorum. Derbi öncesinde rakibimiz kazanmıştı, bizim de kazanmamız gerekiyordu. Kazanmamız bu anlamda da güzel oldu. Biz çok disiplinli ve istekli bir takımız. Son saniyeye kadar gol arıyoruz.

DERBİ tabii ki zor olacak. Zorluklar bazen güzeldir. Bu tür maçları oynamak futbolcular için şanstır. Hafta içi kupa maçımız da var. Umarım bu maçta da derbide de kazanan biz oluruz. Daha önce defalarca yaptığımız gibi kazanarak dönmek istiyoruz o maçtan.”

Yobo: İnandık kazandık

F.BAHÇELİ Yobo, zorlu geçen İstanbul BŞ. önünde inançlarını yitirmediklerini ve mücadelelerini sürdürdüklerini söyledi: Sonuna kadar zorladık, sonunda da olsa galibiyet golünü attık.”

‘F.Bahçe ile oynamak zor’

İSTANBUL BŞ’nin tek golü atan Webo, en azından beraberliği hak ettiklerini söyledi: “Tüm çabamıza rağmen kaybettik. Ancak F.Bahçe gibi dev bir takıma karşı deplasmanda oynamak hiç kolay değil.”

G.Saray ekstra motive ediyor

F.BAHÇE 2000’den bu yana deplasmanda oynayacağı G.Saray maçları öncesindeki haftalarda müthiş bir performansa imza attı. Sarı-lacivertliler son 13 sezonda rakibinin sahasında oynayacağı derbilerden önce çıktığı 13 maçta 12 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Kanarya bu seride tek beraberliği 2006-07’nin 32. haftasında İzmir’de Trabzon’a (2-2) karşı almıştı. F.Bahçe bu maç dışında kaybetmeden ezeli rakibinin sahasına gitti.

Haberin Devamı