Gazete Vatan Logo
Galatasaray Bekleyecek vakit yok!

Bekleyecek vakit yok!

Latovlevici’nin sakatlığı, devşirme sol bek Linnes’i bu kanatta alternatifsiz hale getirdi... Son bir şans verilen Tarık Çamdal’ın da Sivas Belediye maçındaki durumu, yönetimi devre arasında Ganalı oyuncu için ısrarcı olmaya itiyor.

Bekleyecek vakit yok!

G.SARAY’IN bu sezonun başında gerçekleştirdiği büyük transfer operasyonunda başarıya ulaşmayan tek isim Kwadwo Asamoah oldu. Ancak bu noktada sarı-kırmızılılar üzerlerine düşen her şeyi yapsa da Ganalı oyuncunun kulübü Juventus, Asamoah’ı bırakmayınca bu transfer de suya düştü.

FAKAT sarı-kırmızılılar bu transferde bırakın geri adım atmayı daha da ısrarcı olurken devre arası için yeniden bir hamle yapmaya hazırlanıyorlar. Sezon sonunda 28 yaşındaki oyuncunun kontratı sona erecek ve 13 milyon Euro olarak değer biçilen oyuncu boşta olacak. Juventus şu ana kadar oyuncusuna yeni sözleşme önermezken İtalyan basınına göre de bundan sonra da Torino ekibinin böyle bir hamle yapması beklenmiyor. İşte bu noktada Aslan devre arasında işi bitirmek için daha sıkı çalışma kararı aldı. Bundaki temel sebep ise takımın kadro kalitesi.

DEVŞİRME sol bek Linnes ile idare eden, transferin son gününde takıma alınan Latovlevici’nin beklenenden uzak kalmasının yanı sıra bir de sakatlanması sonrasında bu transfer elzem hale geldi.

Haberin Devamı

YÖNETİMİN son umudu ise Tarık Çamdal’dı. 4 milyon 750 bin Euro gibi astronomik bir bedelle alınan fakat takımın seviyesine asla çıkamayan Tarık Çamdal’ın, kupa maçlarında kendini gösterip rotasyona girmesi son umuttu. Fakat Sivas Belediye maçı idarecilere ve teknik heyete de gösterdi ki Tarık, G.Saray seviyesinin çok uzağında.
DAHA önce “En kötü ihtimalle sezon sonu bedelsiz alırız” denilen Kwadwo Asamoah için yönetim ısrarcı olma kararı aldı. G.Saray’da şu anda her iki kanatta da Mariano ve Linnes’in alternatiflerinin olmaması, Aslan’ın da devre arasında buraya takviye yapmak için kolları sıvamasının önünü açtı.
Latovlevici’ye 4 hafta süre
AMELİYAT olan Iasmin Latovlevici ilk yarıyı kapattı... Normal şartlarda 6 haftadan önce sahalara dönemeyecek Rumen futbolcu. Fakat sarı-kırmızılı kulübün sağlık heyeti ise oyuncuyu daha çabuk sahalara döndürüp devre arası kampını en iyi şekilde geçirmesini istiyor. İlk yarının bitmesine 4 hafta kalırken hedef son haftadaki Göztepe maçında Latovlevici’yi sahaya çıkarabilmek.
SAĞLIK heyeti 6 hafta yerine 4 haftalık süre belirleyerek oyuncunun kendisini bırakmasını istemezken diğer hedef de devre arasına sağlıklı girmesi. Kampta Rumen oyuncuya yapılacak fizik yüklemesi de ligin ikinci yarısı için büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı