Gazete Vatan Logo
Galatasaray Belhanda Tudor'u böyle eleştirdi!

Belhanda Tudor'u böyle eleştirdi!

Galatasaray'da Başakşehir mağlubiyetinin ardından sarsıntı sürüyor. Fransa'da BeinSports'a konuk olan Belhanda Tudor'u eleştirdi.

Belhanda Tudor'u böyle eleştirdi!

Fas Milli Takım Hocası Herve Renard ile canlı yayına konuk olan Belhanda çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte yıldız futbolcunun açıklamaları:

Maça iyi hazırlanmadık, her zaman oynadığımız gibi oynamadık; sahaya farklı bir oyun anlayışıyla çıktık. Sonuç ortada, bizi sahada gezdirdiler. Birbirimize 'bu bir kazaydı, maçı unutalım' dedik. Adebayor bize her şeyi yaptı, biz ise her şeyi ters yaptık. Oyuna maalesef hükmedemedik. Başakşehir iyi oyunculardan kurulu güzel bir takım, şampiyonluk yolunda onlara dikkat etmemiz gerekiyor.

Yaşımın biraz ilerlemesinden dolayı, eski meziyetlerim aynı seviyede değil. Herve Renard ile olan görüşmemizde kendisi beni 10 numara olarak değilde 8 numara olarak kullanmak istediğini söyledi, sonrasında ise takımın en çok top kazanan isimlerinden biri oldum.

Nice’te kalmak isterdim ama kulüp bonservis bedelimi ödemek istemedi. Daha genç ve farklı profilde olan Allan Saint-Maximin'i transfer etmeyi tercih ettiler. Futbolda böyle şeyler var.

Marsilya kulübünün Bafetimbi Gomis'in ayrılmasına izin verip yerine Kostas Mitroglou'nu transfer etmesi bana göre onlar adına yanlış bir hamleydi, çünkü Bafetimbi Gomis çok çok iyi bir golcü.

Haberin Devamı

Galatasaray bana gelen ilk projeydi, Gomis zaten imza atmıştı, Sofiane Feghouli'nin oraya gideceğini biliyordum ve City'den Fernando'yu da transfer etmek üzereydiler haliyle baya büyük bir takım kuruluyordu..

Herve Renard:

Fas'ta Younes Belhanda, Milli Takımdaki bireysel oyunundan dolayı çok eleştiriliyordu. Biz onunla bu durumu konuştuk ve daha kolektif bir oyun sergileyebilmesini sağladık."

Kaynak: @Ligue1Türkçe