Gazete Vatan Logo
Galatasaray Belhanda tamam, sıra Kiev'de

Belhanda tamam, sıra Kiev'de

G.SARAY Sportif Direktörü Cenk Ergün çıktığı Fas seferinden yüzleri güldürecek haberlerle dönüyor.

Belhanda tamam, sıra Kiev'de

Bir dönem F.Bahçe’nin de listesinde olduğu Belhanda’yla önceki gün Marakesh’e giden Ergün, oyuncuyla yaptığı görüşmeden mutlu ayrıldı. Fas Milli Takımı’nda toplantı yaptığı 27 yaşındaki futbolcuya senelik 2.5 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme öneren başarılı idareci, ‘Tamam’ yanıtını aldı.

ASLAN’DAN gelen bu öneriyi düşünmeden kabul eden Belhanda, Ergün’e ‘Ben gelmeye hazırım ancak önce Dinamo Kiev’le anlaşmanız lazım’ dedi. Bunun üzerine Ukraynalılar’la temasa geçme hazırlıkları yapan sarı-kırmızılılar, yüksek bir bonservis bedeli ödemeden transferi noktalamak istiyor.

2 YILDIR KİRALIK

KULÜBÜYLE bir yıl daha sözleşmesi bulunan başarılı oyuncu, transfer süreciyle ilgili de sessizliğini bozdu. Gelecek sezon da Ukrayna’da oynamak istemediğini belirten Belhanda, “Herhangi bir kulübe kiralık gitmeyi istemiyorum. Dinamo da para kazanmak için beni bonservisimle göndermek niyetinde. Bundesliga’yı seviyorum ancak Fransa da benim için bir seçenek. Sanırım transferim en geç ağustos ayında netleşecektir“ ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SİNAN'DA ALT LİMİT 5 MİLYON EURO

SON haftalarında takımı sırtlayan Sinan Gümüş, kıymete bindi. Birkaç aya kadar oyuncuyu göndermiye düşünen sarı-kırmızılılar, şu an Sinan’ı bırakmak istemiyor. Benfica’nın talip olduğu futbolcunun bonservisi için en az 5 milyon Euro isteyecek olan başkan Dursun Özbek ve kurmayları, bundan aşağı bir teklifi düşünmeden reddedecek.

BRUMA 5 YILLIK İMZA ATACAK

BRUMA’NIN menajeri Catio Balde, Por-tekizli’nin Leipzig’e transferi hakkında konuştu. Yetenekli oyuncunun sağlık kontrollerinden geçtiğini belirten Balde, “Sadece birkaç pürüz vardı, onarı da giderdik. Leipzig ile anlaştığımız doğru. Çok yakın zamanda yeni kulübüyle 5 yıllık sözleşme imzalayacak” diye konuştu.