Gazete Vatan Logo
Galatasaray Belhanda'ya İngiliz kancası!

Belhanda'ya İngiliz kancası!

Galatasaray'a Younes Belhanda için İngiltere'den teklif geldi. Yönetim, Faslı yıldızın satışına sıcak bakarken, yerine transfer edilecek isim de belli oldu.

Belhanda'ya İngiliz kancası!

Galatasaray'da Younes Belhanda gelişmesi yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon 8 milyon Avro bonservis bedeli ödenerek alınan Belhanda’ya İngiliz ekibi Crystal Palace’ın 6 milyon Avro önermesi, Galatasaray yönetimini sevindirdi.

Kendisinden beklenen performansı yeteri kadar sahaya yansıtamayan Faslı oyuncunun, 3 milyon 350 bin Avro’luk yıllık ücretini de düşünen başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları, teknik direktör Fatih Terim’in de onayını alarak, Belhanda’ya gelen teklifi kabul etti. Ancak Faslı yıldızın Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istemesi üzerine transfer görüşmeleri tıkandı.

Fatih Terim, 10 numara pozisyonunda verim alamadığı 28 yaşındaki oyuncunun yerine, gerçek bir ofansif orta sahayı kadrosunda görmek istiyor.

Terim, Emre Akbaba'yı istiyor

Aytemiz Alanyaspor formasıyla üstün bir grafik çizen Emre Akbaba’yı oldukça beğenen tecrübeli teknik adamın, bu transferi daha çok istediği biliniyor.

Takımıyla bir yıllık sözleşmesi daha bulunan Emre için Alanya’nın talep ettiği 5 milyon Avro’yu vermek istemeyen yönetim, UEFA’nın "Sattığın kadar al" kısıtlamasına takılıyor.

Haberin Devamı

Belhanda’ya gelen teklifle birlikte Emre’ye önerdikleri 2.5 milyon Avro’nun biraz daha üstüne çıkabilecek olan Galatasaray'ın, Faslı futbolcuyu ikna etmeye çalıştıkları kaydedildi.

Belhanda'nın satılması durumunda Emre için 3.5 milyon Avro’ya çıkabilecek olan yönetim, kalan parayı da bir başka transferde kullanmayı amaçlıyor.

Kaynak: TRT Spor