Gazete Vatan Logo
Futbol Benfica resmen açıkladı! Sinan Gümüş...

Benfica resmen açıkladı! Sinan Gümüş...

Galatasaray'dan ayrılarak, Benfica'ya transfer olacağı iddia edilen Sinan Gümüş için, şaşırtan bir açıklama Portekiz ekibinden şaşırtan bir açıklama geldi.

Benfica resmen açıkladı! Sinan Gümüş...

Benfica Kulübü, Galatasaraylı Sinan Gümüş'ü transfer edeceği haberleri üzerine bir açıklama yayınladı.

Portekiz ekibi resmi internet sitesinden "Benfica Kulübü pek çok medya organında yer alan Sinan Gümüş ile ilgilendiği haberlerini reddeder. Futbolcuyla görüşmeler yapıldığı, kendisiyle anlaşmaya varıldığı ya da Galatasaraylı futbolcuyla ilgilenildiği yönündeki haberler gerçek dışıdır. Bu konuda yapılan açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Benfica oyuncunun transferiyle ilgilenmemektedir" açıklamasını yaptı.

Menajeri 'Anlaştık' demişti

Sarı-Kırmızılı hücum oyuncusunun menajeri Ersin Akan, DHA'ya verdiği röportajda Benfica ile anlaştıklarını belirterek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Biz Benfica ile anlaştık. 3 sene boyunca Galatasaray'a çok şey verdik. Kimseye kırgın değiliz. Galatasaray'da hocaların sistemine uymuyor olabiliriz ama Sinan attığı gollerle ve yaşattığı sevinçlerle takıma çok şeyler kattı ama artık veda zamanı. Biz ayrılmak istediğimizi Galatasaray Kulübü'ne bildirdik, eğer uygun görürlerse Sinan kendini geliştirmek istediği için Avrupa'da ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Benfica adına ter dökmek istiyor."

Haberin Devamı

İşte Benfica'nın açıklaması:

Kaynak: Skorer