Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Benfica taraftarı olan Neto'dan tur yorumu

Benfica taraftarı olan Neto'dan tur yorumu

Geçen sezon kiralık olarak Fenerbahçe forması giyen Luis Neto, Benfica-Fenerbahçe eşleşmesi sonrasında görüşlerini aktardı.

Benfica taraftarı olan Neto'dan tur yorumu

Geçtiğimiz sezonu Zenit'ten kiralık olarak Fenerbahçe'de geçiren ve Benfica taraftarı olan Luis Neto, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Benfica eşleşmesi sonrasında görüşmelerini paylaştı.

Benfica'nın evinde iyi bir sonuç almak zorunda olduğunu vurgulayan Neto, "Fenerbahçe Benfica için çok zorlu bir rakip olacak. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne 10 yıldır gidemiyor, bu yüzden Benfica evinde iyi bir sonuç almak zorunda. Fenerbahçe'nin yeni bir teknik direktörü, harika bir başkanı var ve taraftarların da konsantrasyonu çok yüksek seviyede" dedi.

"FENERBAHÇE DEPLASMANINDA DİKKATLİ OLMALIYIZ"

Fenerbahçe taraftarlarının önemini vurgulayan tecrübeli oyuncu, "Çok zorlu iki harika maç olacak, buna kuşku yok. Deplasmanda oynayacağımız maçta çok dikkatli olmalıyız. Sadece takıma karşı değil, taraftarlar da çok kolay şekilde 12. adam olabiliyor" ifadelerini kullandı.

İki takımın da şansının eşit olduğunu kaydeden Portekizli stoper, "Benfica'da teknik direktör de dahil herkes kesinlikle ne yapılacağını biliyordur. Fenerbahçe geçen sezonki takımı büyük ölçüde korudu, bu yüzden dengeli bir eşleşme olmasını bekliyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda ilk maçlar 7-8 Ağustos, rövanşları 14 Ağustos'ta oynanacak. Fenerbahçe ilk maçı Portekiz'de, rövanş maçını ise İstanbul'da oynayacak. (Sporx)